Jääkiekko pelipaidat

Jääkiekko pelipaidat – laatua, tyyliä ja tunnetta kaukaloon

Jääkiekko pelipaidat ovat tärkeä osa jääkiekkojoukkueen tai jääkiekkoseuran imagoa. Näyttävät jääkiekkopaidat tuovat potkua pelaamiseen ja saavat joukkueesi erottumaan massasta! HT Sport valmistaa korkealaatuiset ja kestävät jääkiekko pelipaidat hyödyntäen peliasujen tyylikkään ulkoasun ja logojen painatuksessa nykyaikaista sublimaatio painotekniikkaa.

 

Tyylikkäät jääkiekko pelipaidat ja sukat voidaan suunnitella ja valmistaa täysin yksilöidysti joukkueellesi, jolloin ne palvelevat sujuvasti myös seuran identiteettiä ja historiaa. Sublimaatiotekniikan ansiosta pelipaitoihin voidaan painaa pysyvästi niin moniväriset logot, mainokset, nimet kuin numerotkin. 

 

HT Sportin jääkiekkoasut koostuvat pelipaidasta ja jääkiekkosukista. Jääkiekkopaidat ja jääkiekkosukat voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä niin junioreille kuin aikuisillekin. Kestävästi sublimaatiotekniikalla painetut moniväriset mainos- ja logopainatukset sisältyvät luonnollisesti paitojen ja sukkien hintoihin. 

Jääkiekko pelipaidat ja jääkiekkosukat valmistetaan markkinoiden parhaista materiaaleista

HT Sport valmistaa jääkiekkopaidat korkealuokkaisista materiaaleista lähes 30 vuoden kokemuksella! Laajan ammattitaitomme turvin olemme valinneet sopivat, huolellisesti testatut ja vahvimmat kangasmateriaalit, jotka kestävät kovaa peliä, taklauksia ja toistuvaa pesua.


Jääkiekkopaidat valmistetaan erittäin laadukkaasta, kestävästä ja vuosien mittaan testatusta Airtech-jääkiekkopaitaneuloksesta, joka on sataprosenttista polyesteria. Jääkiekkosukat valmistetaan joustavasta ja kestävästä resorin tyyppisestä sukkaneuloksesta, joka on vastaavasti sataprosenttista polyesteria. Jääkiekkoon saumattomasti sopivat materiaalit takaavat kestävyyden ja antavat optimaalisen kirkkaat värit peliasuille.

jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiekon pelipaita, jääkiekon pelipaidat, jääkiekkopaita, jääkiekkopaidat, jääkiekko paita, jääkiekko paidat, pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat

Sublimaatiotekniikka mahdollistaa siisteimmät jääkiekkopaidat

Sublimaatiotekniikalla toteutetut jääkiekkopaidat ovat yleistyneet voimakkaasti jääkiekkoseurojen käytössä. Sublimaatiopainatus on painatustekniikka, jossa pelipaidan värit, kuviot, raidat, logot, mainokset, nimet ja numerot tulostetaan ensiksi digitaalisesti paperille. Tämän jälkeen värit painetaan sublimaation avulla suoraan kankaan sisään ja osaksi tekstiilikuitua.

 

Pelipaidan istuvuus ja ulkonäkö paranee kun pelipaidan painatus venyy ja joustaa aina yhtä paljon kuin itse tekstiilikin. Lisäksi pääset eroon pelipaitaan erikseen ommelluista, repsottavista tai jäälle tippuvista nimi- ja sponsorilapuista. 


HT Sportin sublimaatiolla toteutetussa peliasussa kaikki merkkaukset sisältyvät itse kankaaseen ja samalla tuotteen hintaan. Laadukkaat kangasmateriaalit ja sublimaatiopainatus takaavat sen, että jääkiekko paita ei haalistu käytössä, vaan kestää mainiosti kulutusta ja toistuvaa pesua.

HT Sport valmistaa laadukkaat jääkiekko paidat kotimaisena käsityönä

HT Sport suunnittelee ja valmistaa hinta-laatusuhteeltaan lyömättömät jääkiekko peliasut alusta loppuun Suomessa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Rautaisen ammattitaidon omaavan henkilöstön ja ompelijoiden sekä nykyaikaisen painokonelaitteiston ansiosta pystymme tarjoamaan nopeat ja luotettavat toimitukset kaikkialle Suomeen!

 

Suunnittelemme täysin räätälöidyt peliasut malli- ja vedoskuvineen seurallesi, joukkueellesi tai kaveriporukallesi valmiiden paitamalliemme tai omien väri- ja mallitoiveidenne pohjalta. Voimme valmistaa vaivattomasti niin juniorikoot, aikuisten koot kuin maalivahdin pelipaidatkin tarpeestasi riippuen. Jääkiekko paidat voidaan valita useilla eri kaulusmalleilla ja toteutettavia värivaihtoehtoja on lähes rajattomasti!

 

HT Sport suunnittelee yksilöidyt jääkiekko paidat jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen peliasusta sähköpostiisi. Toimitamme mielellään myös näyte- ja sovitusasuja ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Jääkiekko pelipaidat ja jääkiekkosukat toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina noin 3-4 viikon sisällä tilauksesta. Mahdolliset kauden aikana tapahtuvat lisätoimitukset onnistuvat myös joustavasti, josta olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta ja hyvää palautetta.

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan joukkueellesi tai seurallesi jääkiekkopaidat, jotka kestävät käyttöä ja kääntävät katseita!

jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiejääkiekkopaita, jääkiekkopaidat, jääkiekko paita, jääkiekko paidat, pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat
jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiekon pelipaita, jääkiekon pelipaidat, jääkiekkopaita, jääkiekkopaidat, jääkiekko paita, jääkiekko paidat, pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat

Jääkiekkoasujen referenssit