Jääkiekko pelipaidat

Jääkiekko pelipaidat – laatua, tyyliä ja tunnetta kaukaloon

Jääkiekko pelipaidat ovat tärkeä osa jääkiekkojoukkueen tai jääkiekkoseuran imagoa. Näyttävät jääkiekkopaidat tuovat potkua pelaamiseen ja saavat joukkueesi erottumaan massasta! HT Sport valmistaa korkealaatuiset ja kestävät jääkiekko pelipaidat hyödyntäen peliasujen tyylikkään ulkoasun ja logojen painatuksessa nykyaikaista sublimaatio painotekniikkaa.

 

Tyylikkäät jääkiekko pelipaidat ja sukat voidaan suunnitella ja valmistaa täysin yksilöidysti joukkueellesi, jolloin ne palvelevat sujuvasti myös seuran identiteettiä ja historiaa. Sublimaatiotekniikan ansiosta pelipaitoihin voidaan painaa pysyvästi niin moniväriset logot, mainokset, nimet kuin numerotkin. 

 

HT Sportin jääkiekkoasut koostuvat pelipaidasta ja jääkiekkosukista. Jääkiekkopaidat ja jääkiekkosukat voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä niin junioreille kuin aikuisillekin. Kestävästi sublimaatiotekniikalla painetut moniväriset mainos- ja logopainatukset sisältyvät luonnollisesti paitojen ja sukkien hintoihin. 

Jääkiekko pelipaidat ja jääkiekkosukat valmistetaan markkinoiden parhaista materiaaleista

HT Sport valmistaa jääkiekkopaidat korkealuokkaisista materiaaleista lähes 30 vuoden kokemuksella! Laajan ammattitaitomme turvin olemme valinneet sopivat, huolellisesti testatut ja vahvimmat kangasmateriaalit, jotka kestävät kovaa peliä, taklauksia ja toistuvaa pesua.


Jääkiekkopaidat valmistetaan erittäin laadukkaasta, kestävästä ja vuosien mittaan testatusta Airtech-jääkiekkopaitaneuloksesta, joka on sataprosenttista polyesteria. Jääkiekkosukat valmistetaan joustavasta ja kestävästä resorin tyyppisestä sukkaneuloksesta, joka on vastaavasti sataprosenttista polyesteria. Jääkiekkoon saumattomasti sopivat materiaalit takaavat kestävyyden ja antavat optimaalisen kirkkaat värit peliasuille.

jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiekon pelipaita, jääkiekon pelipaidat, jääkiekkopaita, jääkiekkopaidat, jääkiekko paita, jääkiekko paidat, pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat

Sublimaatiotekniikka mahdollistaa siisteimmät jääkiekkopaidat

Sublimaatiotekniikalla toteutetut jääkiekkopaidat ovat yleistyneet voimakkaasti jääkiekkoseurojen käytössä. Sublimaatiopainatus on painatustekniikka, jossa pelipaidan värit, kuviot, raidat, logot, mainokset, nimet ja numerot tulostetaan ensiksi digitaalisesti paperille. Tämän jälkeen värit painetaan sublimaation avulla suoraan kankaan sisään ja osaksi tekstiilikuitua.

 

Pelipaidan istuvuus ja ulkonäkö paranee kun pelipaidan painatus venyy ja joustaa aina yhtä paljon kuin itse tekstiilikin. Lisäksi pääset eroon pelipaitaan erikseen ommelluista, repsottavista tai jäälle tippuvista nimi- ja sponsorilapuista. 


HT Sportin sublimaatiolla toteutetussa peliasussa kaikki merkkaukset sisältyvät itse kankaaseen ja samalla tuotteen hintaan. Laadukkaat kangasmateriaalit ja sublimaatiopainatus takaavat sen, että jääkiekko paita ei haalistu käytössä, vaan kestää mainiosti kulutusta ja toistuvaa pesua.

HT Sport valmistaa laadukkaat jääkiekko paidat kotimaisena käsityönä

HT Sport suunnittelee ja valmistaa hinta-laatusuhteeltaan lyömättömät jääkiekko peliasut alusta loppuun Suomessa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Rautaisen ammattitaidon omaavan henkilöstön ja ompelijoiden sekä nykyaikaisen painokonelaitteiston ansiosta pystymme tarjoamaan nopeat ja luotettavat toimitukset kaikkialle Suomeen!

 

Suunnittelemme täysin räätälöidyt peliasut malli- ja vedoskuvineen seurallesi, joukkueellesi tai kaveriporukallesi valmiiden paitamalliemme tai omien väri- ja mallitoiveidenne pohjalta. Voimme valmistaa vaivattomasti niin juniorikoot, aikuisten koot kuin maalivahdin pelipaidatkin tarpeestasi riippuen. Jääkiekko paidat voidaan valita useilla eri kaulusmalleilla ja toteutettavia värivaihtoehtoja on lähes rajattomasti!

 

HT Sport suunnittelee yksilöidyt jääkiekko paidat jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen peliasusta sähköpostiisi. Toimitamme mielellään myös näyte- ja sovitusasuja ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Jääkiekko pelipaidat ja jääkiekkosukat toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina noin 3-4 viikon sisällä tilauksesta. Mahdolliset kauden aikana tapahtuvat lisätoimitukset onnistuvat myös joustavasti, josta olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta ja hyvää palautetta.

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan joukkueellesi tai seurallesi jääkiekkopaidat, jotka kestävät käyttöä ja kääntävät katseita!

jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiejääkiekkopaita, jääkiekkopaidat, jääkiekko paita, jääkiekko paidat, pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat
jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiekon pelipaita, jääkiekon pelipaidat, jääkiekkopaita, jääkiekkopaidat, jääkiekko paita, jääkiekko paidat, pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat

Jääkiekkoasujen referenssit

jääkiekkopaidat, jääkiekkopaita, pelipaita jääkiekkoon, pelipaidat jääkiekkoon, jääkiekkosukat, jääkiekkosukka, jääkiekko sukat, jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiekko peliasut, jääkiekkoasut, jääkiekko paita, pelisukat, jääkiekko pelisukat, jääkiekko harjoituspaita, jääkiekko pelipaita omalla nimellä, jääkiekko pelipaidat omalla nimellä, maalivahdin pelipaita, maalivahdin paita, jääkiekkomaalivahdin paita, jääkiekko maalivahdin paita, jääkiekkovaatteet, jääkiekkovarusteet, seuratekstiilit, tiimipaidat, treenipaidat, sublimaatiopainatus

Jääkiekkopaidat joukkueille – niin harrastajille kuin ammattilaisillekin!

Jääkiekkopaidat ovat oleellinen osa jokaisen jääkiekkojoukkueen tai jääkiekkoseuran identiteettiä ja brändiä. Joukkueelle tai seuralle yksilöidysti valmistetut jääkiekkopaidat tuovat tunnetta kaukaloon ja näkyvyyttä pelikentille. 

jääkiekkopaidat, jääkiekkopaita, pelipaita jääkiekkoon, pelipaidat jääkiekkoon, jääkiekkosukat, jääkiekkosukka, jääkiekko sukat, jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiekko peliasut, jääkiekkoasut, jääkiekko paita, pelisukat, jääkiekko pelisukat, jääkiekko harjoituspaita, jääkiekko pelipaita omalla nimellä, jääkiekko pelipaidat omalla nimellä, maalivahdin pelipaita, maalivahdin paita, jääkiekkomaalivahdin paita, jääkiekko maalivahdin paita, jääkiekkovaatteet, jääkiekkovarusteet, seuratekstiilit, tiimipaidat, treenipaidat, sublimaatiopainatus

Jääkiekkopaidat joukkueille – niin harrastajille kuin ammattilaisillekin!

Jääkiekkopaidat ovat oleellinen osa jokaisen jääkiekkojoukkueen tai jääkiekkoseuran identiteettiä ja brändiä. Joukkueelle tai seuralle yksilöidysti valmistetut jääkiekkopaidat tuovat tunnetta kaukaloon ja näkyvyyttä pelikentille. Samalla pelipaidat vahvistavat jääkiekkojoukkueen ja seurayhteisön yhteenkuuluvuuden tunnetta ja tuovat esille seuran historiaa, ominaispiirteitä ja arvoja.

HT Sport on perheyritys, joka valmistaa 30 vuoden kokemuksella jääkiekko peliasut niin aikuisten sarjoihin, juniorisarjoihin, harrastejoukkueille, firmatiimeille kuin faniporukoillekin. HT Sportin jääkiekkoasut koostuvat pelipaidasta ja pelisukista. Valmistamme näyttävät ja yhtenäiset peliasut, joiden painatukset tehdään korkealuokkaisella ja kestävällä sublimaatiopainatuksella.

Jääkiekkopaidat ja -sukat voidaan suunnitella ja valmistaa täysin yksilöidysti seurallesi, joukkueellesi tai yrityksellesi, jolloin voitte vahvistaa omaa tyyliä, kantaa seuran värejä kunnialla ja erottua rohkeasti muista joukkueista! Valmistamme myös kustomoidut treenipaidat ja tiimipaidat sekä muut seuratekstiilit joukkueille, seuroille, yrityksille tai vaikka kaveriporukoille.

Vakuuttavat, kestävät ja kotimaiset jääkiekkopaidat junioreille ja aikuisille!

HT Sport valmistaa jääkiekko pelipaidat kaikenikäisille ja -kokoisille pelaajille markkinoiden parhaista kangasmateriaaleista! 30 vuoden kokemuksen turvin olemme valinneet jääkiekkoon sopivat, vuosien mittaan testatut ja vahvimmat kangasmateriaalit. Kangasmateriaalit, jotka kestävät erinomaisesti kovaa peliä, kontakteja, taklauksia ja toistuvaa pesua.

Jääkiekkopaidat valmistetaan laadukkaasta ja kestävästä Airtech-jääkiekkopaitaneuloksesta, joka on sataprosenttista polyesteria. Pelipaidat voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä niin junioreille kuin aikuisillekin. Voimme suunnitella joukkueellesi täysin yksilölliset pelipaidat jääkiekkoon valmiin paitamallistomme avulla tai joustavasti kustomoituna omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella.

HT Sportilla pelipaitojen painatus tehdään nykyaikaisella sublimaatiopainatuksella. Sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että pelipaitoihin voidaan painaa korkealaatuisesti ja pysyvästi pelipaidan värit, kuviot, logot, mainokset, nimet ja numerot.

Painotekniikan ansiosta painatukset sulautuvat itse kankaaseen ja osaksi tekstiilikuitua, jolloin pelipaita kestää kovaakin kulutusta ja toistuvaa pesua. Lisäksi päästään eroon pelipaitoihin erikseen ommelluista, repsottavista tai jäälle tippuvista nimi- ja sponsorilapuista. HT Sportilla painatukset sisältyvät aina pelipaitojen hintoihin.

Näyttävät jääkiekkosukat viimeistelevät tyylikkään jääkiekkoasun!

Laadukas jääkiekkosukka on miellyttävä käyttää harjoituksissa ja peleissä. Se tukee, joustaa ja hengittää mukavasti. Kotimainen jääkiekkosukka kestää erinomaisesti käyttöä ja pesua. HT Sportin jääkiekkosukat valmistetaan joustavasta ja kestävästä resorintyyppisestä sukkaneuloksesta, joka on sataprosenttista polyesteria.

Jääkiekko sukat voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme suunnitella joukkueellesi yksilölliset pelisukat valmiin jääkiekkosukkamallistomme avulla tai räätälöitynä omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella. Sublimaatiolla toteutetut painatukset sisältyvät aina pelisukkien hintoihin. Jääkiekko pelisukat voidaan tarvittaessa varustaa lisähintaan tarranauhoilla.

Jääkiekkoasut, treenipaidat ja tiimipaidat helppona kokonaisratkaisuna HT Sportilta!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa tyylikkäät jääkiekko peliasut, treenipaidat, tiimipaidat ja muut seuratekstiilit täysin kotimaassa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Tarjoamme asiakkaillemme helpon ja nopean kokonaisratkaisun avaimet käteen -periaatteella! Suunnittelemme asiakkaalle yksilöidyt pelisukat ja pelipaidat jääkiekkoon tarvittaessa jo tarjousvaiheessa ja lähetämme malliehdotuksen peliasusta asiakkaan omilla sponsoripainatuksilla sähköpostiin.

Voimme toimittaa mielellään myös näyte- ja sovitusasuja ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Jääkiekko peliasut toimitetaan painettuna ja käyttövalmiina jopa 3-4 viikon kuluttua tilauksesta!

HT Sport valmistaa myös yksilölliset treenipaidat ja tiimipaidat niin joukkueille, seuroille kuin yrityksillekin. Sublimaatiopainatus tekee mahdolliseksi sen, että treenipaidat ja tiimipaidat voidaan kustomoida täysin seuran tai yrityksen värimaailman mukaisesti. Tyylikkäät tiimipaidat luovat vahvaa tiimihenkeä, vahvistavat seuran tai yrityksen tunnettuutta ja nostavat brändiä esille!

Pelipaidat jääkiekkoon paikalliselta asiantuntijalta!

Pelipaidat jääkiekkoon kotimaiselta valmistajalta 30 vuoden kokemuksella! Jääkiekkopaidat ovat jokaisen joukkueen tai seuran näkyvä käyntikortti niin muille joukkueille, yleisölle, faneille kuin sponsoreillekin.

pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekkoon, jääkiekko paita, jääkiekko paidat

Pelipaidat jääkiekkoon paikalliselta asiantuntijalta!

Pelipaidat jääkiekkoon kotimaiselta valmistajalta 30 vuoden kokemuksella! Jääkiekkopaidat ovat jokaisen joukkueen tai seuran näkyvä käyntikortti niin muille joukkueille, yleisölle, faneille kuin sponsoreillekin. Näyttävät ja yksilöllisesti joukkueen tai seuran brändivärien mukaan toteutetut pelipaidat jääkiekkoon tuovat näkyvyyttä kaukaloon ja tunnetta pelaamiseen. Laadukkaan, hyvin istuvan ja hengittävän pelipaidan ansiosta pystyt keskittymään pelaamiseen entistäkin paremmin.

Jääkiekko on hyvin intensiivinen palloilulaji, joka vaatii paljon myös käytettäviltä varusteilta ja vaatetukselta. Jääkiekkovarusteet ottavat vastaan iskuja, kolhuja, taklauksia ja laukauksia. Vaatetuksen tulee kestää kiihkeän pelin kovaakin kulutusta, koukkauksia, repimistä ja toistuvaa pesua. Kun pelisukat ja pelipaidat jääkiekkoon valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja painetaan modernilla sublimaatiopainatuksella, kestävät ne mainiosti käyttöä ja näyttävät hyviltä pitkään.

Pelipaidat jääkiekkoon kotimaisena käsityönä!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa jääkiekko peliasut täysin kotimaassa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Valmistamaamme peliasuun kuuluvat jääkiekkopaidat ja jääkiekkosukat. Pelisukat ja pelipaidat jääkiekkoon valmistetaan laadukkaista kangasmateriaaleista, jotka olemme valinneet 30 vuoden kokemuksemme turvin. Nämä vuosien mittaan testatut kangasmateriaalit kestävät mainiosti käyttöä, kovaa peliä ja jatkuvaa pesemistä.

Peli kulkee, kun varusteet ja vaatetus ovat kunnossa. HT Sportilla pelipaidat jääkiekkoon valmistetaan korkealuokkaisesta ja kestävästä Airtech-jääkiekkopaitaneuloksesta, joka on sataprosenttista polyesteria. Hyvin hengittävä ja eri pelitilanteiden mukaan joustava kangasmateriaali takaa erinomaisen käyttömukavuuden, jotta pelaaja voi keskittyä itse pelaamiseen ja yhä parempiin pelisuorituksiin kaukalossa.

Jääkiekkopaidat painatuksella seuran tai yrityksen brändiväreissä!

HT Sportilla pelisukkien ja pelipaitojen painatukset toteutetaan nykyaikaisella sublimaatiopainatuksella. Jääkiekkopaidat voidaan toteuttaa joustavan räätälöidysti joukkueen, seuran tai yrityksen toiveiden ja brändivärien mukaisesti.

Voimme suunnitella joukkueellesi yksilölliset pelipaidat valmiin jääkiekkopaitamallistomme avulla tai täysin kustomoituna omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella. Jääkiekkopaidan laadukas neulosmateriaali ja moderni sublimaatiopainatus mahdollistavat sen, että pelipaidan painatukset, logot ja värit näkyvät selkeästi, kirkkaina ja kestävät mainiosti käyttöä. HT Sportilla painatukset paitaan sisältyvät aina pelipaidan hintaan.

Loistava lätkäpaita niin pipolätkäjoukkueille, junnuille kuin liigaseuroille!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset jääkiekkopaidat lapsille ja aikuisille täysin kotimaassa! Olipa kyseessä sitten juniorijoukkue, pipolätkäjoukkue, faniporukka, firmatiimi tai liigaseura, niin toteutamme eri palloilulajien paidat painatuksella rautaisella kokemuksella ja ammattitaidolla!

Suunnittelemme täysin kustomoidut jääkiekko pelipaidat painatuksilla ja joukkueen väreissä jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen peliasusta sähköpostiisi tarkasteltavaksi. Toimitamme mielellään myös sovituspaitoja- ja sukkia ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja!

Pelisukat- ja paidat painatuksella toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina jopa noin 3 viikkoa tilauksesta. Pelikauden aikaiset lisätilaukset onnistuvat meidän kautta myös kätevästi.

Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä jääkiekko paita, joka kunnioittaa seurasi tai yrityksesi perinteitä ja brändivärejä ja nostaa joukkueesi näkyvyyttä aivan uudelle tasolle!

jääkiekko-paidat, jääkiekko-paita, jääkiekko paidat, jääkiekko paita, pelipaidat jääkiekko, jääkiekko pelipaita omalla nimellä, jääkiekko pelipaidat omalla nimellä, jääkiekko pelipaidat painatuksella, jääkiekko pelipaita painatuksella, pelipaita omalla nimellä, pelipaidat omalla nimellä, pelipaita omalla painatuksella, pelipaidat omalla painatuksella, pelipaita numerolla, pelipaidat numerolla, pelipaita aikuiselle, pelipaita lapselle, lätkä, lätkäpaita, pipolätkä, höntsä, höntsäkiekko, höntsälätkä, höntsäily, jääkiekko harrastesarja, harrastesarja, harrastekiekko, harrastekiekko oulu, harrastekiekkoturnaus, aikuisten harrastekiekko, jääkiekko vaatteet, jääkiekkovaatteet, jääkiekko-vaatteet, jääkiekkovarusteet, maalivahdin paidat

Jääkiekko-paidat harrastekiekkoon tai pipolätkään – vinkkejä pelipaitojen tilaukseen

Jääkiekko-paidat ovat tärkeä ja näkyvin osa toimivaa ja tyylikästä jääkiekkoasua. Laadukkaat ja massasta erottuvat jääkiekko-paidat tuovat tunnetta pelaamiseen ja näkyvyyttä kaukaloon!

Jääkiekko-paidat harrastekiekkoon tai pipolätkään – vinkkejä pelipaitojen tilaukseen

Jääkiekko-paidat ovat tärkeä ja näkyvin osa toimivaa ja tyylikästä jääkiekkoasua. Laadukkaat ja massasta erottuvat jääkiekko-paidat tuovat tunnetta pelaamiseen ja näkyvyyttä kaukaloon! Pelasipa joukkueesi sitten rentoa pipolätkää, höntsäkiekkoa tai jääkiekon harrastesarjaa, tuovat yhtenäiset ja joukkueen tyylin mukaan räätälöidyt jääkiekko-paidat lisäbuustia pelaamiseen.

Lätkä on tunnetusti hyvinkin intensiivinen palloilulaji, joka vaatii luonnollisesti paljon myös käytettäviltä varusteilta ja vaatetukselta. Jääkiekkovarusteet ovat tärkeitä suojia, jotka ottavat vastaan taklauksia, kolhuja ja laukauksia. Jääkiekko-vaatteet ovat myös keskeisessä roolissa. Niiden tulee kestää fyysisen pelin kovaakin kulutusta, koukkuja ja toistuvaa pesemistä. Kotimaassa valmistetut jääkiekkopaidat ja -sukat kestävät mainiosti käyttöä ja näyttävät hyviltä pitkään.

Jääkiekko-paidat kaveriporukoille tai firmatiimeille helppona kokonaisratkaisuna!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa peliasut jääkiekkoon täysin kotimaassa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Valmistamaamme peliasuun kuuluvat korkealuokkaiset jääkiekko-paidat ja jääkiekko-sukat.

Olipa tarpeesi sitten uusia lätkäpaidat kaveriporukallesi, päivittää pelipaidat pipolätkään tai hankkia peliasut jääkiekon harrastesarjaan, niin tarjoamme kaikille asiakkaillemme helpon ja nopean kokonaisratkaisun avaimet käteen -periaatteella!

HT Sportilla pelipaitojen suunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan yhteydenotosta. Meihin voit ottaa helposti yhteyttä sähköpostilla, soittamalla tai suoraan verkkosivujen tarjouspyyntö -lomakkeen kautta.

Asiakkaan yhteydenoton jälkeen teemme pelipaidoista tarjouksen, lähetämme valmiin jääkiekkopaitamallistomme kuvaston asiakkaalle tai etenemme joustavasti asiakkaan omien väri- ja mallitoiveiden perusteella. Lähetämme samalla myös tarkan jääkiekkopaitojen mittataulukon asiakkaalle, jolloin kaikille pelaajille löytyvät varmasti sopivat lätkäpaidat.

Jääkiekko pelipaidat painatuksella ja joukkueesi väreissä!

HT Sportilla asiakkaan tarpeet ja toiveet käydään aluksi huolellisesti läpi. Suunnittelemme asiakkaalle kustomoidut pelipaidat ja pelisukat jääkiekkoon ja lähetämme malliehdotuksen peliasusta asiakkaan omilla väreillä, logoilla ja painatuksilla sähköpostiin.

Tavallisesti asiakkailla voi olla useita eri yhteistyökumppaneita, joiden logot sijoittelemme valitun peliasun vedoskuvaan. Tämän jälkeen asiakkaalla on vielä mahdollisuus pyytää tarvittavia muutoksia esimerkiksi mainosten tai logojen sijoitteluun liittyen.

Laadukkaiden vedoskuvien ansiosta asiakas pystyy näkemään tarkasti pelipaitojen tulevan ulkoasun. Varsinainen pelipaitojen valmistus aloitetaan, kun asiakas on hyväksynyt lopulliset mallikuvat ja tekee tilauksen.

Laadukas lätkäpaita tuo fiilistä pipolätkään, höntsä- tai harrastekiekkoon

HT Sport valmistaa laadukkaat jääkiekko pelipaidat painatuksella niin harrastajille kuin ammattilaisille ympäri Suomen! Jääkiekko paidat valmistetaan ensiluokkaisista kangasmateriaaleista 30 vuoden kokemuksella täysin kotimaassa. Voimme valmistaa joustavasti niin juniorikoot, aikuisten koot kuin maalivahdin paidat täysin räätälöidysti joukkueellesi.

Moderni sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että voimme toteuttaa näyttävät ja yksilölliset pelipaidat jääkiekkoon, jotka erottuvat joukosta, kestävät mainiosti kovaakin käyttöä ja toistuvaa pesemistä. Jääkiekko paidat ja jääkiekko sukat toimitetaan painettuina ja täysin käyttövalmiina noin 3 viikon kuluttua tilauksesta. Mahdolliset pelikauden aikaiset lisätilaukset onnistuvat meidän kautta myös kätevästi.