jääkiekkopaidat, jääkiekkopaita, pelipaita jääkiekkoon, pelipaidat jääkiekkoon, jääkiekkosukat, jääkiekkosukka, jääkiekko sukat, jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiekko peliasut, jääkiekkoasut, jääkiekko paita, pelisukat, jääkiekko pelisukat, jääkiekko harjoituspaita, jääkiekko pelipaita omalla nimellä, jääkiekko pelipaidat omalla nimellä, maalivahdin pelipaita, maalivahdin paita, jääkiekkomaalivahdin paita, jääkiekko maalivahdin paita, jääkiekkovaatteet, jääkiekkovarusteet, seuratekstiilit, tiimipaidat, treenipaidat, sublimaatiopainatus

Jääkiekkopaidat joukkueille – niin harrastajille kuin ammattilaisillekin!

Jääkiekkopaidat ovat oleellinen osa jokaisen jääkiekkojoukkueen tai jääkiekkoseuran identiteettiä ja brändiä. Joukkueelle tai seuralle yksilöidysti valmistetut jääkiekkopaidat tuovat tunnetta kaukaloon ja näkyvyyttä pelikentille. Samalla pelipaidat vahvistavat jääkiekkojoukkueen ja seurayhteisön yhteenkuuluvuuden tunnetta ja tuovat esille seuran historiaa, ominaispiirteitä ja arvoja.

HT Sport on perheyritys, joka valmistaa 30 vuoden kokemuksella jääkiekko peliasut niin aikuisten sarjoihin, juniorisarjoihin, harrastejoukkueille, firmatiimeille kuin faniporukoillekin. HT Sportin jääkiekkoasut koostuvat pelipaidasta ja pelisukista. Valmistamme näyttävät ja yhtenäiset peliasut, joiden painatukset tehdään korkealuokkaisella ja kestävällä sublimaatiopainatuksella.

Jääkiekkopaidat ja -sukat voidaan suunnitella ja valmistaa täysin yksilöidysti seurallesi, joukkueellesi tai yrityksellesi, jolloin voitte vahvistaa omaa tyyliä, kantaa seuran värejä kunnialla ja erottua rohkeasti muista joukkueista! Valmistamme myös kustomoidut treenipaidat ja tiimipaidat sekä muut seuratekstiilit joukkueille, seuroille, yrityksille tai vaikka kaveriporukoille.

Vakuuttavat, kestävät ja kotimaiset jääkiekkopaidat junioreille ja aikuisille!

HT Sport valmistaa jääkiekko pelipaidat kaikenikäisille ja -kokoisille pelaajille markkinoiden parhaista kangasmateriaaleista! 30 vuoden kokemuksen turvin olemme valinneet jääkiekkoon sopivat, vuosien mittaan testatut ja vahvimmat kangasmateriaalit. Kangasmateriaalit, jotka kestävät erinomaisesti kovaa peliä, kontakteja, taklauksia ja toistuvaa pesua.

Jääkiekkopaidat valmistetaan laadukkaasta ja kestävästä Airtech-jääkiekkopaitaneuloksesta, joka on sataprosenttista polyesteria. Pelipaidat voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä niin junioreille kuin aikuisillekin. Voimme suunnitella joukkueellesi täysin yksilölliset pelipaidat jääkiekkoon valmiin paitamallistomme avulla tai joustavasti kustomoituna omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella.

HT Sportilla pelipaitojen painatus tehdään nykyaikaisella sublimaatiopainatuksella. Sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että pelipaitoihin voidaan painaa korkealaatuisesti ja pysyvästi pelipaidan värit, kuviot, logot, mainokset, nimet ja numerot.

Painotekniikan ansiosta painatukset sulautuvat itse kankaaseen ja osaksi tekstiilikuitua, jolloin pelipaita kestää kovaakin kulutusta ja toistuvaa pesua. Lisäksi päästään eroon pelipaitoihin erikseen ommelluista, repsottavista tai jäälle tippuvista nimi- ja sponsorilapuista. HT Sportilla painatukset sisältyvät aina pelipaitojen hintoihin.

Näyttävät jääkiekkosukat viimeistelevät tyylikkään jääkiekkoasun!

Laadukas jääkiekkosukka on miellyttävä käyttää harjoituksissa ja peleissä. Se tukee, joustaa ja hengittää mukavasti. Kotimainen jääkiekkosukka kestää erinomaisesti käyttöä ja pesua. HT Sportin jääkiekkosukat valmistetaan joustavasta ja kestävästä resorintyyppisestä sukkaneuloksesta, joka on sataprosenttista polyesteria.

Jääkiekko sukat voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme suunnitella joukkueellesi yksilölliset pelisukat valmiin jääkiekkosukkamallistomme avulla tai räätälöitynä omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella. Sublimaatiolla toteutetut painatukset sisältyvät aina pelisukkien hintoihin. Jääkiekko pelisukat voidaan tarvittaessa varustaa lisähintaan tarranauhoilla.

Jääkiekkoasut, treenipaidat ja tiimipaidat helppona kokonaisratkaisuna HT Sportilta!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa tyylikkäät jääkiekko peliasut, treenipaidat, tiimipaidat ja muut seuratekstiilit täysin kotimaassa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Tarjoamme asiakkaillemme helpon ja nopean kokonaisratkaisun avaimet käteen -periaatteella! Suunnittelemme asiakkaalle yksilöidyt pelisukat ja pelipaidat jääkiekkoon tarvittaessa jo tarjousvaiheessa ja lähetämme malliehdotuksen peliasusta asiakkaan omilla sponsoripainatuksilla sähköpostiin.

Voimme toimittaa mielellään myös näyte- ja sovitusasuja ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Jääkiekko peliasut toimitetaan painettuna ja käyttövalmiina jopa 2-3 viikon kuluttua tilauksesta!

HT Sport valmistaa myös yksilölliset treenipaidat ja tiimipaidat niin joukkueille, seuroille kuin yrityksillekin. Sublimaatiopainatus tekee mahdolliseksi sen, että treenipaidat ja tiimipaidat voidaan kustomoida täysin seuran tai yrityksen värimaailman mukaisesti. Tyylikkäät tiimipaidat luovat vahvaa tiimihenkeä, vahvistavat seuran tai yrityksen tunnettuutta ja nostavat brändiä esille!