Jääkiekkosukat

jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiejääkiekkopaita, jääkiekkopaidat, jääkiekko paita, jääkiekko paidat, pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat

Jääkiekkosukat viimeistelevät tyylikkään peliasun

Jääkiekkosukat ovat tärkeä osa hyvin toimivaa jääkiekkoasua. Näyttävät jääkiekkojoukkueen tai jääkiekkoseuran värejä kunnioittavat jääkiekkosukat viimeistelevät tyylikkään peliasun ulkonäön. 


Joukkueelle tai seuralle yksilöllisesti valmistetut jääkiekkopaidat ja jääkiekkosukat tuovat potkua pelaamiseen ja varmaa näkyvyyttä kaukaloon. Laadukkaan jääkiekkoasun avulla pystyt keskittymään pelaamiseen ja onnistumaan kaukalossa entistäkin paremmin.


Jääkiekkovarusteiden ohella jääkiekkoilijan peliasu on määritelty hyvinkin yksityiskohtaisesti. Virallisissa peleissä jokaisella pelaajalla tulisi olla yhtenäinen peliasu, johon kuuluvat pelihousut, jääkiekkosukat ja numeroitu jääkiekko pelipaita. Treeneissä pelaajan yllä on pelipaidan sijaan jääkiekko harjoituspaita ja pelisukat. Pelisukat vedetään säärisuojien päälle tai ne voidaan kiinnittää tarvittaessa myös tarranauhoilla.

Jääkiekkosukat korkealuokkaisista materiaaleista

HT Sport valmistaa 30 vuoden kokemuksella pelipaidat ja pelisukat jääkiekkoon markkinoiden parhaista kangasmateriaaleista. Laajan kokemuksemme turvin olemme valinneet jääkiekkoon sopivat, vuosien mittaat testatut ja kestävimmät kangasmateriaalit. Nämä kangasmateriaalit kestävät intensiivistä peliä, kontakteja ja kovaakin kulutusta.

 

Jääkiekko sukat valmistetaan korkealuokkaisesta, joustavasta ja kestävästä resorintyyppisestä sukkaneuloksesta, joka on sataprosenttista polyesteria. Laadukkaan materiaalin ansiosta jääkiekkosukka on miellyttävä käyttää treeneissä ja peleissä. Jääkiekkosukka tukee, joustaa ja hengittää sopivasti alati vaihtuvissa pelitilanteissa. Kotimainen pelisukka kestää mainiosti käyttöä ja toistuvaa pesua.

jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiekon pelipaita, jääkiekon pelipaidat, jääkiekkopaita, jääkiekkopaidat, jääkiekko paita, jääkiekko paidat, pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat

Jääkiekkosukat joukkueen tai seuran brändiväreissä!

HT Sportilla pelisukkien ja pelipaitojen painatukset tehdään huippuluokan sublimaatiopainatuksella! Pelisukat jääkiekkoon voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä joustavasti asiakkaan toiveiden ja brändivärien mukaisesti.

 

Pelisukat voidaan valmistaa useilla erilaisilla raidoituksilla ja muilla kuvioilla asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme suunnitella joukkueellesi yksilölliset jääkiekko sukat valmiin jääkiekkosukkamallistomme avulla tai täysin kustomoituna omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella. 

 

Pelisukkien laadukas neulosmateriaali ja nykyaikainen sublimaatiopainatus takaavat sen, että pelisukan värit, painatukset ja logot näkyvät selkeästi ja kestävät mainiosti käyttöä. HT Sportilla sublimaatiolla toteutetut painatukset sisältyvät aina pelisukkien hintoihin!

 

Jääkiekko pelisukat puetaan tavallisesti vetämällä ne säärisuojien päälle. Sukat voidaan tarvittaessa varustaa lisähintaan myös tarranauhoilla, jolloin jääkiekkosukkien kiinnitys onnistuu alusasuun kätevästi tarrakiinnityksellä.

Pelisukat jääkiekkoon laadukkaasti HT Sportilta!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset jääkiekkopaidat ja jääkiekkosukat lapsille ja aikuisille kotimaisin voimin tuotantotiloissaan Oulussa.


Suunnittelemme täysin räätälöidyt pelipaidat ja pelisukat jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen peliasusta sähköpostiisi. Toimitamme mielellään myös sovitussukkia ja -asuja ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja!


Pelisukat ja pelipaidat jääkiekkoon toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina noin 3-4 viikkoa tilauksesta. Mahdolliset pelikauden aikaiset lisätilaukset onnistuvat myös kätevästi.


Olipa kyseessä sitten lasten jääkiekkosukat, pelisukat harrasteporukalle tai pelisukat liigajoukkueelle niin HT Sport toteuttaa joukkueellesi pelisukat- ja asut, jotka kestävät käyttöä ja kääntävät katseita!

oulun kärpät naiset, naisten jääkiekko

Jääkiekkosukkien tuotetiedot

  • Materiaali: laadukas, joustava ja kestävä jääkiekkosukkaneulos (100% polyester, 320g/m²)
  • Pelisukat voidaan suunnitella ja valmistaa useilla erilaisilla raidoituksilla ja muilla kuvioilla
  • Pelisukat voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä asiakkaan toiveiden mukaan
  • Pelisukan neulosmateriaali mahdollistaa lähes asiakaskohtaiset painatukset ja logot
  • Mainos- ja logopainatukset sublimaatiotekniikalla sisältyvät aina pelisukkien hintoihin
  • Lisävarusteena jääkiekkosukkien yläosiin saa lisäveloituksella tarranauhat
  • Juniorikoot: 120/130, 140/150 ja 160 cm
  • Aikuisten koot: S/M, L ja XL

Jätä tarjouspyyntö

pelisukat jääkiekko, jääkiekko pelisukat, pelisukat jääkiekkoon, jääkiekkosukat, jääkiekkosukka, jääkiekko sukat, jääkiekko sukka, jääkiekko-sukat, jääkiekko-sukka, jääkiekkosukat jr, jääkiekkosukat sr, lasten jääkiekkosukat, jääkiekkosukat lapsille, jääkiekkovarusteet, jääkiekkovaatteet, jääkiekko vaatteet, pelisukat, pelipaidat, jääkiekkosukat kiinnitys, jääkiekkosukat tarrakiinnitys, jääkiekkosukat tarralla, jääkiekkosukat tarra, jääkiekkosukka hinta, jääkiekkosukat hinta, pelisukka jääkiekko

Pelisukat jääkiekkoon painatuksella ja joukkueesi väreissä!

Pelisukat jääkiekkoon kotimaiselta valmistajalta vankalla kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla! Näyttävät ja täysin asiakkaan toiveiden mukaan kustomoidut pelipaidat ja pelisukat jääkiekkoon tuovat lisävirtaa pelaamiseen ja taattua tyyliä kaukaloon!

 

pelisukat jääkiekko, jääkiekko pelisukat, pelisukat jääkiekkoon, jääkiekkosukat, jääkiekkosukka, jääkiekko sukat, jääkiekko sukka, jääkiekko-sukat, jääkiekko-sukka, jääkiekkosukat jr, jääkiekkosukat sr, lasten jääkiekkosukat, jääkiekkosukat lapsille, jääkiekkovarusteet, jääkiekkovaatteet, jääkiekko vaatteet, pelisukat, pelipaidat, jääkiekkosukat kiinnitys, jääkiekkosukat tarrakiinnitys, jääkiekkosukat tarralla, jääkiekkosukat tarra, jääkiekkosukka hinta, jääkiekkosukat hinta, pelisukka jääkiekko

Pelisukat jääkiekkoon painatuksella ja joukkueesi väreissä!

Pelisukat jääkiekkoon kotimaiselta valmistajalta vankalla kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla! Näyttävät ja täysin asiakkaan toiveiden mukaan kustomoidut pelipaidat ja pelisukat jääkiekkoon tuovat lisävirtaa pelaamiseen ja taattua tyyliä kaukaloon! Pelasipa joukkueesi sitten liigaa, divaria, pipolätkää, höntsäkiekkoa tai jääkiekon harrastesarjaa, tuovat yhtenäiset ja joukkueesi tyylin mukaan kustomoidut pelipaidat ja pelisukat tunnetta pelaamiseen!

Lätkä on hyvin fyysinen ja intensiivinen palloilulaji, joka asettaa varsin korkean vaatimustason myös käytettäville jääkiekkovarusteille ja -vaatetukselle. Jääkiekkovarusteet suojaavat pelaajaa kolhuilta, taklauksilta ja laukauksilta. Jääkiekko-vaatteet ovat myös tärkeässä roolissa. Pelivaatteiden tulee kestää kovaa kulutusta, fyysistä peliä ja jatkuvaa pesemistä.

Kun pelipaidat ja pelisukat jääkiekkoon valmistetaan kotimaassa laadukkaista materiaaleista ja painetaan modernilla sublimaatiopainatuksella, kestävät ne mainiosti käyttöä ja saavat joukkueesi erottumaan edukseen!

Pelisukat jääkiekkoon 30 vuoden kokemuksella!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa pelisukat jääkiekkoon täysin kotimaassa. Valmistamaamme peliasuun kuuluvat luonnollisesti myös näyttävät jääkiekko pelipaidat. Jääkiekko peliasut valmistetaan laadukkaista kangasmateriaaleista, jotka olemme valinneet 30 vuoden kokemuksemme turvin. Nämä kangasmateriaalit kestävät kovaakin kulutusta, kontakteja ja toistuvaa pesemistä.

HT Sportilla jääkiekko pelisukat valmistetaan laadukkaasta, joustavasta ja kestävästä sukkaneuloksesta, joka on sataprosenttista polyesteria. Korkealuokkaisen materiaalin ansiota jääkiekko sukat ovat miellyttäviä käyttää kaikissa pelitilanteissa.

Jääkiekko pelisukat puetaan yleisesti vetämällä ne säärisuojien päälle. HT Sportilla jääkiekkosukkien kiinnitys voidaan tarvittaessa toteuttaa lisähintaan myös tarranauhoilla, jolloin sukkien kiinnitys alusasuun onnistuu kätevästi tarrakiinnityksellä.

Kustomoidut, komeat ja kotimaiset jääkiekko pelisukat

Kotimaan peliasumarkkinoilla on tarjolla lukuisia erilaisia jääkiekkosukkamerkkejä ja -malleja, joita valmistavat lähinnä kansainvälisesti tunnetut urheilubrändit. Nämä ulkomailla valmistetut pelisukat voidaan valita ainoastaan koon, värin ja urheilubrändin nimen mukaan. Ulkomaisesta verkkokaupasta tilattaessa toimitusajat ovat usein hyvinkin pitkiä, kauden aikaiset lisätoimitukset eivät onnistu joustavasti ja jääkiekkosukkien laadussakin voi olla toivomisen varaa.

HT Sportilla pelisukat suunnitellaan ja valmistetaan täysin kotimaassa korkealuokkaisista materiaaleista ja painetaan huippuluokan sublimaatiopainatuksella. Sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että jääkiekko-sukat voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä täysin asiakkaan toiveiden, joukkueen värimaailman tai yrityksen brändivärien mukaisesti.

Jääkiekko sukat voidaan suunnitella valmiin jääkiekkosukkamallistomme avulla tai täysin räätälöitynä omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella. Näin upeat pelisukat viimeistelevät tyylikkään jääkiekko peliasun. Hinta-laatusuhteeltaan HT Sportin jääkiekkosukat ovat omaa luokkaansa ja meillä jääkiekkosukkien hintaan sisältyy aina kaikki painatukset.

Pelisukat painatuksella helppona kokonaisratkaisuna HT Sportilta!

Olipa kyseessä sitten juniorijoukkue, pipolätkäjoukkue, firmatiimi tai liigaseura, niin HT Sport toteuttaa jääkiekko pelisukat ja pelipaidat rautaisella kokemuksella ja ammattitaidolla! Suunnittelemme täysin kustomoidut pelisukat ja pelipaidat painatuksilla ja joukkueen väreissä jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen ja laadukkaat vedoskuvat peliasusta sähköpostiisi.

Toimitamme mielellään myös sovitussukkia ja -asuja ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Näin jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti sopivat peliasut. Pelisukat ja pelipaidat jääkiekkoon toimitetaan painettuina ja täysin käyttövalmiina noin 3-4 viikkoa tilauksesta. Jos pelikauden aikana ilmaantuu tarvetta lisätilauksille, se onnistuu meidän kautta myös joustavasti.

jääkiekko-sukat, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat, jääkiekko sukka, jääkiekko-sukka, jääkiekkosukka, jääkiekko pelisukat, pelisukat jääkiekko, pelisukka, pelisukat, jääkiekkosukat kiinnitys, jääkiekkosukka tarra, jääkiekkosukat tarra, jääkiekkosukat tarrakiinnitys, jääkiekkosukka tarrakiinnitys, jääkiekkosukka hinta, jääkiekkosukat hinta, jääkiekkosukat junior, jääkiekkosukat jr, jääkiekkosukat sr, jääkiekkosukat senior, lasten jääkiekkosukat, jääkiekkosukat lapsille, jääkiekko vaatteet, jääkiekko-vaatteet, jääkiekkovaatteet, jääkiekkovarusteet, pipolätkä, lätkä, höntsä, höntsäily, höntsäkiekko, jääkiekko harrastesarja, harrastekiekko, harrastekiekko oulu

Jääkiekko-sukat pipolätkään tai lätkäjoukkueille – vinkkejä pelisukkien tilaukseen

Jääkiekko-sukat toimivat olennaisena osana toimivaa ja tyylikästä jääkiekkoasua. Laadukkaista materiaaleista valmistetut ja nykyaikaisella sublimaatiopainatuksella painetut jääkiekko-sukat viimeistelevät upean peliasun ulkonäön.

jääkiekko-sukat, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat, jääkiekko sukka, jääkiekko-sukka, jääkiekkosukka, jääkiekko pelisukat, pelisukat jääkiekko, pelisukka, pelisukat, jääkiekkosukat kiinnitys, jääkiekkosukka tarra, jääkiekkosukat tarra, jääkiekkosukat tarrakiinnitys, jääkiekkosukka tarrakiinnitys, jääkiekkosukka hinta, jääkiekkosukat hinta, jääkiekkosukat junior, jääkiekkosukat jr, jääkiekkosukat sr, jääkiekkosukat senior, lasten jääkiekkosukat, jääkiekkosukat lapsille, jääkiekko vaatteet, jääkiekko-vaatteet, jääkiekkovaatteet, jääkiekkovarusteet, pipolätkä, lätkä, höntsä, höntsäily, höntsäkiekko, jääkiekko harrastesarja, harrastekiekko, harrastekiekko oulu

Jääkiekko-sukat pipolätkään tai lätkäjoukkueille – vinkkejä pelisukkien tilaukseen

Jääkiekko-sukat toimivat olennaisena osana toimivaa ja tyylikästä jääkiekkoasua. Laadukkaista materiaaleista valmistetut ja nykyaikaisella sublimaatiopainatuksella painetut jääkiekko-sukat viimeistelevät upean peliasun ulkonäön. Pipolätkäjoukkueelle, firmatiimille tai sarjassa pelaavalle joukkueelle yksilöllisesti kustomoidut jääkiekko-paidat ja jääkiekko-sukat tuovat buustia pelaamiseen ja tyyliä pelikaukaloihin!

Jääkiekko pelipaidat ovat luonnollisesti näkyvin osa tyylikästä jääkiekkoasua. Pelipaitojen ohella pelisukat kuuluvat jokaisen jääkiekkoilijan pelivaatteisiin. Kun jääkiekko-vaatteet valmistetaan kotimaassa korkealuokkaisista materiaaleista ja painetaan sublimaatiopainatuksella, kestävät ne mainiosti intensiivisen pelin kovaakin kulutusta ja toistuvaa pesemistä.

Jääkiekko-sukat höntsäilyyn tai harrastekiekkoon luotettavana kokonaispalveluna!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa peliasut jääkiekkoon alusta loppuun kotimaassa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Valmistamaamme peliasuun kuuluvat korkealuokkaiset jääkiekko-paidat ja jääkiekko-sukat. Pelisukat valmistetaan laadukkaasta, joustavasta ja hyvin hengittävästä kangasmateriaalista. Tarvittaessa jääkiekkosukkien kiinnitys voidaan toteuttaa lisähintaan myös tarranauhoilla.

HT Sportilla pelipaitojen ja pelisukkien suunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan yhteydenotosta. Meihin voit olla vaivattomasti yhteydessä niin sähköpostilla, soittamalla kuin suoraan verkkosivujen tarjouspyyntö -lomakkeen kautta.

Asiakkaan yhteydenoton jälkeen teemme pelisukista tarjouksen, lähetämme valmiin jääkiekkosukkamallistomme kuvaston asiakkaalle tai etenemme täysin kustomoidusti asiakkaan omien väri- ja mallitoiveiden perusteella.

HT Sportilla jääkiekkosukkien hinta sisältää aina suunnittelun ja painatukset!

HT Sportilla asiakkaan tarpeet ja toiveet käydään aluksi huolellisesti läpi. Pyydämme asiakkaalta logot ja toiveet niiden painatuspaikoista ja toivotun pelisukkamallin sekä värit, jonka jälkeen lähetämme ensimmäisen mallikuvavedoksen asiakkaan omilla väreillä, logoilla ja painatuksilla sähköpostiin.

Yleensä asiakkailla voi olla useita eri yhteistyökumppaneita, joiden logot sijoittelemme toivotusti valitun peliasun tai pelisukkamallin vedoskuvaan. Tämän jälkeen asiakkaalla on vielä mahdollisuus pyytää tarvittavia muutoksia esimerkiksi logojen lisäämiseen, sijoitteluun tai kokoihin liittyen.

Korkealuokkaisten ja selkeiden vedoskuvien ansiosta asiakas pystyy näkemään tarkasti pelisukkien tulevan ulkoasun. Varsinainen pelisukkien valmistus aloitetaan, kun asiakas on hyväksynyt lopulliset mallikuvat ja tekee tilauksen. Mikä parasta, HT Sportilla jääkiekkopaitojen tai jääkiekkosukkien hinta sisältää aina peliasujen suunnittelun, mallinnuksen ja painatukset! Näin niistä ei tule asiakkaalle mitään lisäkuluja.

HT Sportin jääkiekko sukat – toimitamme sovitussukkia ja -asuja täysin veloituksetta!

HT Sportin toimintakonseptiin kuuluu olennaisesti se, että kokonaispalvelumme olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo, nopea ja luotettava. 30 vuoden kokemuksemme turvin toimintatapamme on hioutunut hyvin selkeäksi ja suoraviivaiseksi.

Uusille asiakkaille voimme toimittaa mielellään veloituksetta myös sovitussukkia- ja asuja ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Näin joukkueen pelaajat pystyvät tarkistamaan peliasujen laadun ja jokaiselle löytyy varmasti sopivat pelipaidat ja -sukat.

Jääkiekkosukat ja -paidat toimitetaan asiakkaalle painettuna ja täysin käyttövalmiina noin 3-4 viikkoa tilauksesta. HT Sportilla kaikki asiakkaiden peliasumallit, värit, logot ja muut aineistot säilytetään aina jatkotarpeita ajatellen. Näin mahdolliset pelikauden aikaiset lisätilaukset onnistuvat aina joustavasti ja luotettavasti.

jääkiekko pelisukat, jääkiekko-pelisukat, pelisukat jääkiekkoon, pelisukat jääkiekko, pelisukka jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekkosukka, jääkiekko sukka, jääkiekko sukat, jääkiekko-sukka, jääkiekko-sukat, pelisukka, pelisukat, jääkiekkosukat kiinnitys, jääkiekkosukka kiinnitys, jääkiekkosukka tarra, jääkiekkosukat tarra, jääkiekkosukat tarrakiinnitys, jääkiekkosukka hinta, jääkiekkosukat hinta, jääkiekkosukat jr, jääkiekkosukat junior, jääkiekkosukat sr, jääkiekkosukat senior, lasten jääkiekkosukat, lasten jääkiekkosukka, jääkiekkosukat lapset, jääkiekkosukat lapsille, jääkiekkovaatteet, jääkiekko vaatteet, jääkiekko-vaatteet, jääkiekko varusteet, jääkiekkovarusteet, jääkiekko-varusteet, lätkä, lätkäsukat, pipolätkä, höntsä, höntsäkiekko, höntsäily, jääkiekko harrastesarja, harrastesarja, jääkiekon harrastesarja, harrastekiekko, harrastekiekko oulu, firmakiekko, firmatiimi

Jääkiekko pelisukat painatuksella nopeasti ja luotettavasti HT Sportilta!

Jääkiekko pelisukat höntsäkiekkoon, pipolätkään tai jääkiekon harrastesarjaan laadukkaasti kotimaiselta asiantuntijalta! Kaveriporukalle, lätkäjoukkueelle tai firmatiimille yrityksen brändivärien mukaan kustomoidut jääkiekko pelisukat nostavat pelifiilistä ja tuovat näkyvyyttä jääkiekkokaukaloon.

jääkiekko pelisukat, jääkiekko-pelisukat, pelisukat jääkiekkoon, pelisukat jääkiekko, pelisukka jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekkosukka, jääkiekko sukka, jääkiekko sukat, jääkiekko-sukka, jääkiekko-sukat, pelisukka, pelisukat, jääkiekkosukat kiinnitys, jääkiekkosukka kiinnitys, jääkiekkosukka tarra, jääkiekkosukat tarra, jääkiekkosukat tarrakiinnitys, jääkiekkosukka hinta, jääkiekkosukat hinta, jääkiekkosukat jr, jääkiekkosukat junior, jääkiekkosukat sr, jääkiekkosukat senior, lasten jääkiekkosukat, lasten jääkiekkosukka, jääkiekkosukat lapset, jääkiekkosukat lapsille, jääkiekkovaatteet, jääkiekko vaatteet, jääkiekko-vaatteet, jääkiekko varusteet, jääkiekkovarusteet, jääkiekko-varusteet, lätkä, lätkäsukat, pipolätkä, höntsä, höntsäkiekko, höntsäily, jääkiekko harrastesarja, harrastesarja, jääkiekon harrastesarja, harrastekiekko, harrastekiekko oulu, firmakiekko, firmatiimi

Jääkiekko pelisukat painatuksella nopeasti ja luotettavasti HT Sportilta!

Jääkiekko pelisukat höntsäkiekkoon, pipolätkään tai jääkiekon harrastesarjaan laadukkaasti kotimaiselta asiantuntijalta! Kaveriporukalle, lätkäjoukkueelle tai firmatiimille yrityksen brändivärien mukaan kustomoidut jääkiekko pelisukat nostavat pelifiilistä ja tuovat näkyvyyttä jääkiekkokaukaloon. Sublimaatiopainatus mahdollistaa pelisukille täysin yksilöidyn ja tyylikkään ilmeen, jolloin pelisukan kaikki värit, kuviot, logot ja mainokset painetaan pysyvästi kankaaseen.

Painotekniikan ansiosta painatukset sulautuvat osaksi kangasta, jolloin peliasut ja -sukat kestävät mainiosti intensiivistä peliä ja näyttävät hyviltä pitkään. HT Sportilla jääkiekko pelisukat ja -paidat valmistetaan 30 vuoden kokemuksella täysin kotimaassa. Meillä jääkiekkopaitojen ja jääkiekkosukkien hinta sisältää aina peliasujen suunnittelun, mallinnuksen ja painatukset!

Jääkiekko pelisukat – miksi kannattaa valita HT Sportin jääkiekkosukat?

Kotimaan peliasumarkkinoilla ja eri verkkokaupoissa on tarjolla lukuisia erilaisia jääkiekkosukkamerkkejä- ja malleja, joita valmistavat lähinnä kansainvälisesti tunnetut vaatevalmistajat ja urheilubrändit. Tavallisesti nämä ulkomailla valmistetut jääkiekko-pelisukat voidaan valita ainoastaan koon, värin ja urheilubrändin nimen mukaan. Peliasu- ja sukkamalleja ei ole kovin montaa erilaista saatavilla ja tuotteiden laadussakin voi olla toivomisen varaa.

HT Sportilla pelisukat ja pelipaidat suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti valmiin jääkiekkosukkamallistomme avulla tai täysin kustomoituna asiakkaan omien väri- ja mallitoiveiden perusteella. Jääkiekko pelisukat valmistetaan korkealuokkaisesta jääkiekkosukkaneuloksesta ja painetaan sublimaatiopainatuksella, jolloin pelisukan värit, painatukset ja logot tulevat näyttävästi esille ja sukat kestävät mainiosti käyttöä.

HT Sportilla jääkiekkopaitojen ja jääkiekkosukkien hinta sisältää aina peliasujen suunnittelun, mallinnuksen ja painatukset, jolloin niistä ei tule mitään lisäkuluja asiakkaalle! Hinta-laatusuhteeltaan HT Sportin jääkiekkosukat ovatkin aivan omaa luokkaansa!

HT Sportilla peliasu- ja pelisukkamallit säilytetään aina lisätilauksia varten!

Kansainvälisillä vaatemerkeillä ja urheilubrändeillä urheiluasumallistot vaihtuvat yleensä parin vuoden välein tai jopa pelikausittain. Näin pelikauden jälkeen tiettyä jääkiekkosukka tai jääkiekkopaitamallia ei ole välttämättä samoilla väreillä, designilla tai kuosilla enää ollenkaan saatavilla. Tällöin peliasujen ja -sukkien saatavuutta eri jääkiekkojoukkueiden tarpeisiin ei voida varmistaa enää vuodesta toiseen.

HT Sportilla tehdään toisin. Meillä kaikki asiakkaiden peliasu- ja sukkamallit, värit, logot ja muut aineistot säilytetään aina jatkotarpeita ajatellen. Näin kaveriporukan, pipolätkätiimin tai yrityksen harrastejoukkueen mahdolliset pelikauden aikaiset tai myöhemmätkin lisätilaukset onnistuvat aina joustavasti ja luotettavasti.

Jääkiekko-pelisukat painettuna ja täysin käyttövalmiina 3-4 viikossa!

Tunnettujen kansainvälisten urheilubrändien valmistamat tai eri maahantuojien tai muiden toimijoiden ulkomailta tuomat jääkiekko peliasut ja pelisukat eivät todennäköisesti sisällä vielä painatuksia lainkaan. Jos peliasujen painatus niihin sisältyy, voi painatusten laadussa olla toivomisen varaa, tuotteiden toimitusaika venyä hyvinkin pitkäksi ja mahdolliset reklamaatiotilanteet koitua varsin hankaliksi.

Kun asiakas joutuu Suomessa itse teettämään ja maksamaan erikseen peliasujen ja sukkien kaikki painatukset, on se varsin hidasta, vaivalloista ja kallistakin toteuttaa.

HT Sportin toimintakonsepti perustuu siihen, että kokonaispalvelumme olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo, nopea ja luotettava! 30 vuoden kokemuksemme turvin toimintatapamme on hiotunut hyvin selkeäksi ja suoraviivaiseksi.

Uusille asiakkaille voimme toimittaa mielellään myös sovitusasuja ja sovitusukkia ennen varsinaista tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Näin lätkäjoukkueen pelaajat pystyvät helposti tarkistamaan peliasujen laadun ja jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti sopivat pelipaidat ja pelisukat. Jääkiekkosukat toimitetaan asiakkaalle painettuna ja täysin käyttövalmiina noin 3-4 viikkoa tilauksesta!