jalkapallopaita, jalkapallopaidat, jalkapallopaita lapselle, jalkapallopaidat lapsille, jalkapallopaita omalla nimellä, jalkapallo paidat, jalkapallo paita, pelipaita jalkapallo, pelipaidat jalkapallo, pelipaidat jalkapalloon, jalkapallo pelipaita lapset, jalkapallo pelipaidat lapsille, lasten jalkapallo pelipaidat, jalkapalloshortsit, jalkapallo shortsit, pelishortsit, jalkapallo peliasut, jalkapallo peliasu, jalkapallo peliasut lapsille, lasten jalkapallo peliasut, jalkapalloasu, jalkapalloasut, jalkapalloasu lapselle, jalkapallovaatteet

Jalkapallopaidat ovat oleellinen osa joukkueen imagoa

Jalkapallopaidat ovat tärkeitä varusteita kaikille joukkueille ja seuroille sarjatasosta riippumatta. Hienot, hyvin istuvat ja yhtenäiset jalkapallopaidat tuovat itsevarmuutta pelikentille, pelasipa joukkueesi sitten liigassa, ykkösessä, juniorisarjassa tai puulaakissa.

Nykypäivänä jalkapallo on maailman suurin ja suosituin urheilulaji, jota pelataan maailman jokaisessa kolkassa. Täällä kotimaassa Suomen jalkapallomaajoukkueen positiiviset peliotteet ovat lisänneet merkittävästi tämän kuningaslajin harrastajamääriä.

HT Sport valmistaa joukkueen, seuran tai yrityksen brändinvärien mukaiset jalkapallopaidat niin junioreille kuin aikuisillekin. Valmistamme laadukkaat ja kestävät pelipaidat modernilla sublimaatiopainatuksella, jolloin ne näyttävät hyvältä ja kestävät mainiosti jalkapallon eri pelitilanteissa.

Jalkapallopaidat ja -shortsit joukkueen väreillä ja logoilla

HT Sportin jalkapalloasut koostuvat pelipaidasta ja pelishortseista. Jalkapalloasut voidaan suunnitella ja valmistaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä kaikenkokoisille pelaajille. Jalkapallopaita on olennainen osa joukkueen brändiä. Sublimaatiotekniikka mahdollistaa sen, että jalkapallopaidat ja -shortsit voidaan toteuttaa täysin joukkueen, seuran tai yrityksen brändivärien mukaisesti.

Painotekniikan ansiosta peliasuihin voidaan painaa pysyvästi peliasun värit, kuviot, logot, mainokset, nimet ja numerot. HT Sportilla kestävät painatukset sisältyvät aina peliasujen hintoihin. Tyylikkäät jalkapallo peliasut tuovat taattua näkyvyyttä pelikentille. Seuran tai yrityksen värejä kunnioittavat jalkapallovaatteet lisäävät itsevarmuutta ja auttavat virittäytymään voittajafiilikseen.

Upeat jalkapallo paidat erinomaisella käyttömukavuudella

HT Sport valmistaa laadukkaat jalkapallopaidat lapsille ja aikuisille. Jotta jalkapalloilija pystyy liikkumaan sulavasti ja keskittymään täysillä itse peliin, hänen vaatetuksensa tulisi olla kevyt ja hyvin istuva. Jalkapallo on hyvin intensiivinen ja vauhdikas laji, jossa tulee helposti hiki viileämmälläkin säällä. Näin peliasun materiaaliltakin vaaditaan paljon.

HT Sportilla jalkapallo paita valmistetaan laadukkaasta, kestävästä ja joustavasta Airtech Flex -peliasuneuloksesta, joka on sataprosenttista micropolyesteria. Olemme valinneet jalkapalloon saumattomasti sopivat kangasmateriaalit, jotka takaavat peliasulle mainion istuvuuden, hyvän hengittävyyden ja erinomaisen kestävyyden. Jalkapallo pelipaidat voidaan valita lukuisilla eri kaulusvaihtoehdoilla.

Jalkapalloshortsit mainiolla liikkuvuudella ja hengittävyydellä

Jalkapallokentällä ollaan jatkuvassa liikkeessä ja hiki nousee pintaan pelisäästä riippumatta. Kevyet ja hengittävät jalkapallovaatteet kuuluvat jokaisen jalkapalloilijan perusvarustukseen. Pelin luonteen omaisesti jalkapalloilijalta vaaditaan nopeutta ja ketteryyttä kaikissa pelitilanteissa. Kevyet ja rennosti istuvat jalkapalloshortsit ovat optimaalinen vaihtoehto pelikentille.

HT Sportilla jalkapallo shortsit valmistetaan jalkapallopaidan tapaan korkealuokkaisesta Airtech Flex -peliasuneuloksesta. Shortseissa jalat saavat liikkua vapaasti ja juokseminen on vaivatonta ja mukavaa. 30 vuoden kokemuksella valittujen kangasmateriaalien ansiosta jalkapalloshortsit istuvat mainiosti, hengittävät hyvin ja kestävät kovempaakin peliä. Pelishortsit on varustettu luonnollisesti joustavalla vyötärönauhalla ja nyörikiristyksellä.

Jalkapalloasut joukkueille ja seuroille helppona kokonaisratkaisuna!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa laadukkaat jalkapalloasut joukkueille ja seuroille ympäri Suomen. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset peliasut valmistetaan alusta loppuun kotimaassa ja tuotantotiloissa Oulussa. Valmistamme täysin kustomoidut pelipaidat jalkapalloon niin joukkueille, seuroille kuin firmatiimeillekin sekä jalkapallo fanipaidat fanijoukoille valmiin mallistomme avulla tai joustavasti omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella.

Suunnittelemme asiakkaalle räätälöidyt jalkapallovaatteet jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen peliasusta sähköpostiisi. Jalkapallo peliasut toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina 3-4 viikon sisällä tilauksesta. Futiskauden aikaiset lisätoimitukset onnistuvat myös sujuvasti.