pesäpalloasut, pesäpalloasu, pesäpallo peliasut, pesäpallo peliasu, pesäpallo paita, pesäpallo paidat, pesäpallopaita, pesäpallopaidat, pesäpallohousut, pesäpallo housut, pesäpallo aluspaita, pesäpallo aluspaidat, pesäpallo jokeripaita, jokeripaita, jokeri paita, jokeri liivi, jokeriliivi, jokeri liivit, jokeriliivit, peliasut, peliasu, pelipuku, pelipuvut, peliliivi, peliliivit, pelipaidat, pelipaita, pelihousut, pelipaidat joukkueelle, peliasut joukkueelle, pelipaita painatuksella, pelipaidat painatuksella, joukkueasut, pesäpallo vaatteet, pesäpallovaatteet, pesäpallo pelipaita, pesäpallo pelipaidat, pesäpallo pelihousut

Pesäpalloasut joukkueille ja seuroille vankalla ammattitaidolla!

Pesäpalloasut ovat hyvin tärkeä osa pesäpallojoukkueen tai pesäpalloseuran ulkoista olemusta ja brändiä. Joukkueelle tai seuralle laadukkaasti ja yksilöidysti valmistetut pesäpalloasut vahvistavat joukkueen ja seurayhteisön yhteishenkeä ja nostavat samalla esille seuran ominaispiirteitä ja arvoja. Seuran historian ja identiteetin mukaan valmistetut tyylikkäät peliasut tuovat potkua pelaamiseen ja auttavat joukkuetta erottumaan edukseen pesiskentillä.

HT Sport on oululainen perheyritys, joka valmistaa lähes 30 vuoden kokemuksella pesäpalloasut niin Superpesiksestä juniorisarjoihin kuin harrastajillekin. Valmistamme edustavat ja yhtenäiset peliasut, joiden painatukset tehdään laadukkaalla ja erittäin kestävällä sublimaatiopainatuksella. Pesäpallo peliasut voidaan suunnitella ja valmistaa täysin yksilöidysti seurallesi tai joukkueellesi, jolloin pystytte kantamaan seuran värejä kunnialla ja erottumaan muista joukkueista pesiskentillä.

Laadukkaat ja kestävät pesäpalloasut kaikenikäisille ja -kokoisille pelaajille!

HT Sport valmistaa peliasut niin junioreille kuin aikuisillekin markkinoiden parhaista kangasmateriaaleista. Laajan kokemuksemme turvin olemme valinneet pesäpalloon sopivat, vuosien mittaan testatut ja vahvimmat kangasmateriaalit, jotka kestävät erinomaisesti pesäpallolle ominaisia piirteitä, kuten hiekkatekonurmen ja syöksyjen kovaa kuormitusta.

HT Sportin pesäpalloasuihin kuuluvat pesäpallo paita, pesäpallo housut, pesäpallo aluspaita ja jokeripaita. Yleismallinen peliasu soveltuu sekä junioreille että aikuisille. Naisille ja tytöille voidaan vaihtoehtoisesti valita myös kapeampi ja muotoiltu peliliivi sekä kevyestä joustotrikoosta valmistetut pesäpallohousut.

Jokeripaita voidaan vastaavasti valita junioreille ja aikuisille sopivasta perusmallista tai naisille muotoillusta mallista. Kevyestä ja hengittävästä micropolyester -neuloksesta valmistettu pesäpallo aluspaita voidaan varustaa myös kyynärvahvikkeilla ja poolokauluksilla mainoksineen.

Sublimaatiopainatus – peliasun ulkonäkö, istuvuus ja kestävyys paranevat

Pesäpalloasut voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä niin lapsille kuin aikuisillekin. Nykyaikainen sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että pesäpalloasuihin voidaan painaa pysyvästi pelipuvun värit, kuviot, logot, mainokset, nimet ja numerot.

Painotekniikan ansiosta pelipaidan painatukset sulautuvat itse kankaaseen ja osaksi tekstiilikuitua, jolloin peliasut kestävät mainiosti kovaakin kulutusta ja toistuvaa pesua. Näin päästään eroon myös peliasuun erikseen ommelluista ja repsottavista nimi- ja sponsorilapuista. HT Sportilla pelipaitojen painatukset sisältyvät aina peliasujen hintoihin.

Pesäpallo peliasut helppona kokonaisratkaisuna joukkueille ja seuroille!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa joukkueellesi vakuuttavat ja kestävät pesäpalloasut alusta loppuun kotimaassa ja tuotantotiloissaan Oulussa.

Kokeneen henkilöstön, modernien painokoneiden ja parhaiden kangasmateriaalien ansiosta pystymme valmistamaan korkealuokkaiset pelipaidat ja pelihousut joukkueille ja seuroille ympäri Suomen. Samalla pystymme varmistamaan tuotteiden korkean laadun ja nopeat sekä varmat toimitukset. Pesiskauden aikaiset peliasujen lisätoimitukset onnistuvat myös joustavasti.

Olipa kyseessä sitten superpesisjoukkue, suomensarjajoukkue, puulaakijoukkue, firmatiimi tai vaikka faniporukka, niin voimme suunnitella täysin yksilölliset pesäpalloasut joukkueellesi valmiin peliasumallistomme avulla tai joustavasti kustomoituna omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella.

HT Sport tarjoaa asiakkailleen helpon kokonaisratkaisun avaimet käteen -periaatteella! Suunnittelemme asiakkaalle räätälöidyt peliasut jo tarjousvaiheessa ja lähetämme malliehdotuksen asusta asiakkaan omilla sponsoripainatuksilla sähköpostiin. Toimitamme mielellään myös näyte- ja sovitusasuja ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Pesäpallo pelipuvut toimitetaan painettuna ja käyttövalmiina jopa 3-4 viikon kuluttua tilauksesta!

Ole meihin yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä joukkueellesi pesäpallo peliasut, jotka nostavat näkyvyyttä ja päivittävät seurasi peli-ilmeen vakuuttavalle tasolle!