Salibandy pelipaidat

salibandy pelipaita, salibandy pelipaidat, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy vaatteet, salibandy sukat, salibandy shortsit, salibandy peliasu, salibandy peliasut
treenipaidat, treenipaita, treenivaatteet, tiimipaita, tiimipaidat, tiimiasut, mainospaita, mainospaidat, mainosasu, mainosasut, messupaita, messupaidat, printtipaita, printtipaidat, printti huppari, printti hupparit, printtihuppari, printtihupparit, lämmittelypaita, lämmittelypaidat, joukkuepaidat, seurapaidat, seuravaatteet, yritysvaatteet, yrityspaidat, vaatteet yrityksen logolla, liivi painatuksella, liivit painatuksella, numeroliivi, numeroliivit, mainosliivi, mainosliivit, kilpailuliivit, tapahtumaliivit, kampanjaliivit, joukkueliivit

Salibandy pelipaidat – nosta joukkueesi ilme uudelle tasolle!


Salibandy pelipaidat ovat joukkueen näkyvä käyntikortti niin muille joukkueille, yleisölle kuin yhteistyökumppaneillekin. Laadukkaat ja näyttävät salibandy pelipaidat nostavat joukkuehenkeä, tuovat tunnetta pelaamiseen ja vahvistavat joukkueen ja seuran imagoa.

 

HT Sport suunnittelee ja valmistaa visuaalisesti näyttävät, korkealaatuiset ja kestävät salibandy paidat ja shortsit, joiden painatukset tehdään nykyaikaisella sublimaatiopainatuksella. Upeat salibandy peliasut voidaan suunnitella ja valmistaa täysin räätälöidysti joukkueellesi, jolloin voitte rohkeasti erottua muista ja tuoda esille myös seuran brändiä ja perinteitä.

 

HT Sportin salibandy peliasut koostuvat pelipaidasta ja pelishortseista. Salibandy pelipaidat ja salibandy shortsit voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä niin junioreille kuin aikuisillekin. Sublimaatiopainatuksen ansiosta peliasuihin voidaan painaa pysyvästi niin moniväriset logot, mainokset, nimet kuin numerotkin. HT Sportilla nämä kestävät painatukset kuuluvat luonnollisesti peliasujen hintoihin.

Salibandy pelipaidat, jotka kestävät kovaakin peliä ja pesua!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa salibandy pelipaidat ja salibandy shortsit erittäin laadukkaista materiaaleista lähes 30 vuoden kokemuksella! Rautaisen ammattitaitomme turvin olemme valinneet sopivat, vuosien mittaan testatut ja lujimmat kangasmateriaalit, jotka kestävät vauhdikkaan ja kiihkeänkin pelin vaihtuvia tilanteita ja toistuvaa pesua.

 

Salibandy paidat ja shortsit valmistetaan laadukkaasta, kestävästä ja joustavasta Airtech Flex -peliasuneuloksesta, joka on sataprosenttista micropolyesteria. Salibandyyn huolellisesti suunnitellut materiaalit antavat peliasulle mainion istuvuuden, hyvän hengittävyyden, erinomaisen kestävyyden ja ihanteellisen kirkkaat värit.

salibandy pelipaita, salibandy pelipaidat, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy vaatteet, salibandy sukat, salibandy shortsit, salibandy peliasu, salibandy peliasut
salibandy pelipaita, salibandy pelipaidat, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy vaatteet, salibandy sukat, salibandy shortsit, salibandy peliasu, salibandy peliasut

Uniikit salibandy paidat – edusta joukkuettasi tyylillä!

HT Sportilla tyylikkäiden pelipaitojen painatus toteutetaan sublimaatiotekniikalla. Sublimaatiopainatuksessa salibandy peliasun värit, kuviot, logot, mainokset, nimet ja numerot painetaan suoraan kankaaseen ja osaksi tekstiilikuitua. HT Sportin peliasuissa kaikki merkkaukset sisältyvät aina peliasun hintaan ja ne painetaan sublimaatiolla pysyvästi asuihin.

 

Näin peliasun painatukset ovat osa kangasta ja ne eivät voi irrota. Samalla peliasun laatu ja istuvuus paranevat ja pelipaidan painatus venyy aina samalla tavoin kuin itse kangaskin. Sublimaatiopainatuksen ja salibandyyn saumattomasti sopivien materiaalien ansiosta salibandy vaatteet eivät haalistu käytössä, vaan kestävät kovaakin peliä ja pesua.

Upeat salibandy paidat ja salibandy shortsit kotimaisena käsityönä!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa yksilölliset, edustavat ja kestävät salibandy peliasut täysin kotimaassa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Osaavan henkilöstön, ompelijoiden, nykyaikaisten painokoneiden ja parhaiden materiaalien ansiosta voimme valmistaa salibandy peliasut seuroille ja joukkueille ympäri Suomen.

 

Salibandy pelipaidat ja shortsit voidaan suunnitella täysin yksilöllisesti joukkueellesi valmiin peliasumallistomme avulla tai joustavasti omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella. Peliasujen värivaihtoehtoja on lähes rajattomasti ja salibandy paidat voidaan toteuttaa useilla eri kaulusmalleilla.

 

Suunnittelemme asiakkaalle yksilöidyn peliasun monesti jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen peliasusta joukkueen omilla sponsoripainatuksilla sähköpostiisi. Salibandy pelipaidat ja salibandy shortsit toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina noin 3-4 viikon sisällä tilauksesta. Pelikauden aikaiset lisätilaukset onnistuvat myös joustavasti, josta olemme saaneet hyvää palautetta myös asiakkailtamme.

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan joukkueellesi näyttävät pelipaidat, jotka erottuvat edukseen pelikentillä!

salibandy pelipaita, salibandy pelipaidat, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy vaatteet, salibandy sukat, salibandy shortsit, salibandy peliasu, salibandy peliasut
HT Sport pelipaita, HT Sport pelipaidat, HT Sport -pelipaita, HT Sport -pelipaidat

Salibandyasujen referenssit

salibandy peliasut, salibandy peliasu, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy shortsit, salibandy vaatteet, salibandyasu, salibandyasut, salibandy, sähly, säbä, sählypaita, sählyasut, pelipaidat salibandy, pelipaita salibandy, salibandypaidat, sublimaatiopainatus

Salibandy peliasut, jotka tuovat tyyliä ja näkyvyyttä pelikentille!

Salibandy peliasut kuuluvat jokaisen joukkueen, seuran tai firmatiimin perusvarusteisiin. Aikansa eläneet, kulahtaneet tai rikkinäiset salibandy peliasut eivät tuo hyvää mainosta joukkueelle sarjatasosta riippumatta.

salibandy peliasut, salibandy peliasu, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy shortsit, salibandy vaatteet, salibandyasu, salibandyasut, salibandy, sähly, säbä, sählypaita, sählyasut, pelipaidat salibandy, pelipaita salibandy, salibandypaidat, sublimaatiopainatus

Salibandy peliasut, jotka tuovat tyyliä ja näkyvyyttä pelikentille!

Salibandy peliasut kuuluvat jokaisen joukkueen, seuran tai firmatiimin perusvarusteisiin. Aikansa eläneet, kulahtaneet tai rikkinäiset salibandy peliasut eivät tuo hyvää mainosta joukkueelle sarjatasosta riippumatta. Hankkimalla uudet, laadukkaat ja näyttävät salibandyasut, voidaan vahvistaa joukkuehenkeä, tuoda tunnetta pelaamiseen ja nostaa joukkueen, seuran tai yrityksen brändi-ilme aivan uudelle tasolle!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa salibandy peliasut alusta loppuun Suomessa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Valmistamme peliasut 30 vuoden kokemuksella niin juniorisarjoihin, aikuisten sarjoihin, firmatiimeille, harrastejoukkueille kuin faniporukoillekin. HT Sportin salibandy peliasut koostuvat pelipaidasta ja pelishortseista. Valmistamme upeat ja yhtenäiset peliasut, joiden painatukset tehdään laadukkaalla ja kestävällä sublimaatiopainatuksella.

Salibandy paidat ja -shortsit voidaan suunnitella ja valmistaa täysin räätälöidysti joukkueellesi, seurallesi tai yrityksellesi. Näin voitte antaa logonne loistaa, tuoda värejänne esille ja erottua rohkeasti muista joukkueista! Valmistamme myös kustomoidut numeroliivit, kilpailuliivit ja muut liivit painatuksella erilaisiin kilpailuihin, kampanjoihin ja tapahtumiin.

Salibandy peliasut tehdään materiaaleista, jotka kestävät käyttöä ja katseita!

HT Sport valmistaa salibandy pelipaidat ja salibandy shortsit kaikenikäisille ja -kokoisille pelaajille. Rautaisen kokemuksemme ansiosta olemme valinneet salibandyyn saumattomasti sopivat, vuosien mittaan testatut ja lujimmat kangasmateriaalit, jotka kestävät erinomaisesti kovaakin peliä, kontakteja ja toistuvaa pesua.

Salibandy peliasut valmistetaan korkealuokkaisesta, kestävästä ja joustavasta Airtech Flex -peliasuneuloksesta, joka on sataprosenttista micropolyesteria. Salibandyasut voidaan valmistaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä niin junioreille kuin aikuisillekin. Voimme suunnitella joukkueellesi täysin yksilölliset peliasut salibandyyn valmiin salibandymallistomme avulla tai joustavasti kustomoituna omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella.

Kustomoidut salibandy paidat ja salibandy shortsit tuovat brändiä esille!

HT Sportilla pelipaitojen painatus toteutetaan sublimaatiopainatuksella. Moderni sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että peliasuihin voidaan painaa laadukkaasti ja pysyvästi pelipuvun värit, kuviot, logot, mainokset, nimet ja numerot.

Painotekniikan ansiosta peliasujen painatukset sulautuvat itse kankaaseen ja osaksi tekstiilikuitua. Näin salibandyasut kestävät kovaakin kulutusta ja jatkuvaa pesua. Samalla päästään eroon myös peliasuun erikseen ommelluista ja epäsiisteistä nimi- ja sponsorilapuista. HT Sportilla peliasujen painatukset sisältyvät aina salibandyasujen hintoihin!

Salibandyasut ja erilaiset liivit painatuksella luotettavasti ammattilaiselta!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa vakuuttavat peliasut salibandyyn joukkueille ja seuroille sekä erilaiset liivit kilpailuihin, tapahtumiin ja kampanjoihin. Tarjoamme asiakkaillemme helpon, nopean ja kilpailukykyisen kokonaisratkaisun avaimet käteen -periaatteella!

Suunnittelemme asiakkaalle kustomoidut salibandy paidat ja salibandy shortsit tarvittaessa jo tarjousvaiheessa ja lähetämme malliehdotuksen peliasusta asiakkaan omilla sponsoripainatuksilla sähköpostiin. Toimitamme mielellään myös näyte- ja sovitusasuja ennen tilausta sovitettavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Salibandyasut toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina jopa 3-4 viikon kuluttua tilauksesta!

Valmistamme myös tiimipaidat, printtipaidat ja erilaiset liivit painatuksella niin kilpailuihin, tapahtumiin, kokouksiin kuin fani- ja kannustusjoukoillekin. Laadukkaat numeroliivit ja kilpailuliivit auttavat taatusti erottumaan edukseen muista kilpailijoista.

Näyttävät mainosliivit, tapahtumaliivit ja kampanjaliivit auttavat taas yrityksiä, yhteisöjä tai puolueita tuomaan itseään esille laadukkaiden liivien kautta. Sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että liivien ulkonäkö voidaan suunnitella ja räätälöidä aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

salibandypaidat, salibandy paidat, salibandy-paidat, salibandy-pelipaidat, salibandy pelipaidat, pelipaita salibandy, pelipaita salibandyyn, pelipaidat salibandy, pelipaidat salibandyyn, salibandyvaatteet, salibandy-vaatteet, salibandy vaatteet, salibandy maalivahdin pelipaita

Salibandypaidat joukkueesi tai seurasi brändiväreissä!

Salibandypaidat ovat näkyvin osa näyttävää ja toimivaa salibandyasua. Joukkueen tai seuran sarjatasosta riippumatta salibandypaidat kuuluvat jokaisen tiimin perusvarusteisiin. 

salibandypaidat, salibandy paidat, salibandy-paidat, salibandy-pelipaidat, salibandy pelipaidat, pelipaita salibandy, pelipaita salibandyyn, pelipaidat salibandy, pelipaidat salibandyyn, salibandyvaatteet, salibandy-vaatteet, salibandy vaatteet, salibandy maalivahdin pelipaita

Salibandypaidat joukkueesi tai seurasi brändiväreissä!

Salibandypaidat ovat näkyvin osa näyttävää ja toimivaa salibandyasua. Joukkueen tai seuran sarjatasosta riippumatta salibandypaidat kuuluvat jokaisen tiimin perusvarusteisiin. Hyvin suunniteltu ja laadukkaista materiaaleista valmistettu salibandypaita kestää mainiosti käyttöä ja tuo joukkueellesi, urheiluseurallesi tai yrityksellesi taattua näkyvyyttä pelikentillä.

Salibandy on yksi Suomen suosituimmista palloilulajeista. Salibandy on hyvin nopeatempoinen ja kiihkeä palloilulaji, joka vaatii paljon myös käytettäviltä varusteilta ja vaatetukselta. Pelaajan salibandyvarusteet koostuvat sisäpelikengistä, salibandymailasta ja suojalaseista. Maalivahdin pakollisia varusteita ovat kypärä, housut ja pelipaita, mutta varsin yleisesti maalivahdeilla on käytössä lisäksi rintapanssarit, polvisuojat ja alasuojat.

Salibandyvaatteet koostuvat puolestaan pelipaidasta, pelishortseista ja pelisukista. Salibandy peliasun tulee kestää intensiivisen pelin kovaakin kulutusta, repimistä ja toistuvaa pesua. Kun salibandy-paidat suunnitellaan huolellisesti, valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja painetaan nykyaikaisella sublimaatiopainatuksella, kestävät ne erinomaisesti käyttöä ja näyttävät hyviltä pitkään.

Salibandypaidat korkealuokkaisista kangasmateriaaleista

HT Sport suunnittelee ja valmistaa salibandy peliasut kaikenikäisille ja -kokoisille pelaajille! HT Sportin salibandyasu koostuu pelipaidasta ja pelishortseista. Salibandy maalivahdin pelipaita valmistetaan luonnollisesti pitkähihaisena ja kenttäpelaajista poikkeavalla värityksellä.

Olemme valmistaneet pelivaatteita yli 30 vuoden ajan ja valinneet salibandyyn saumattomasti sopivat ja kestävimmät kangasmateriaalit. Nämä kankaat kestävät erinomaisesti kovaakin peliä, kontakteja ja toistuvaa pesua.

Salibandypaidat ja salibandyshortsit valmistetaan laadukkaasta, kestävästä ja joustavasta Airtech Flex -peliasuneuloksesta, joka on sataprosenttista micropolyesteria. Hyvin hengittävä ja eri pelitilanteisiin mukautuva kangasmateriaali takaa mainion käyttömukavuuden, jolloin pelaaja pystyy keskittymään yhä paremmin itse pelaamiseen ja huikeisiin yksilösuorituksiin pelikentillä.

Pelipaidat salibandyyn modernilla sublimaatiopainatuksella!

HT Sportilla pelishortsien ja pelipaitojen painatukset hoidetaan nykyaikaisella sublimaatiopainatuksella. Salibandy-paidat voidaan toteuttaa täysin räätälöidysti joukkueen, seuran tai yrityksen värimaailman ja brändivärien mukaisesti.

Voimme suunnitella joukkueellesi yksilölliset salibandy paidat valmiin salibandymallistomme avulla tai täysin kustomoidusti omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella! HT Sportilla painatukset paitaan sisältyvät aina pelipaidan hintaan.

Upeat salibandy-paidat niin harrastejoukkueille kuin liigaseuroille!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa salibandypaidat lapsille ja aikuisille erittäin kilpailukykyiseen hintaan täysin kotimaassa! Olipa kyseessä sitten harrastejoukkue, faniporukka, yrityksen firmatiimi tai liigajoukkue, niin toteutamme eri palloilulajien pelipaidat painatuksella vankalla ammattitaidolla ja 30 vuoden kokemuksella!

Suunnittelemme täysin kustomoidut salibandy pelipaidat painatuksilla ja joukkueen väreissä jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen salibandyasusta sähköpostiisi. Toimitamme mielellään myös sovituspaitoja ja -shortseja ennen varsinaista tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Salibandyasut toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina noin 3 viikkoa tilauksesta. Pelikauden aikaiset lisätilaukset onnistuvat meidän kautta myös joustavasti.

Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä joukkueesi, seurasi tai yrityksesi brändivärien mukaiset pelipaidat salibandyyn, jotka nostavat näkyvyyttä ja pelifiilistä seuraavalle tasolle!

salibandyshortsit, salibandy shortsit, salibandy-shortsit, pelishortsit, urheilushortsit, salibandy, pelishortsit salibandy, pelishortsit salibandyyn, peliasut salibandy, peliasu salibandyyn, salibandyvaatteet, salibandy-vaatteet, salibandy vaatteet, sähly, säbä

Salibandyshortsit ja -paidat edustavaan pelaamiseen

Salibandyshortsit kuuluvat oleellisena osana toimivaa ja mukavaa salibandyasua. Tyylikkäät salibandyjoukkueen tai salibandyseuran värejä kunnioittavat salibandyshortsit täydentävät tyylikkään peliasun ulkonäön. 

salibandyshortsit, salibandy shortsit, salibandy-shortsit, pelishortsit, urheilushortsit, salibandy, pelishortsit salibandy, pelishortsit salibandyyn, peliasut salibandy, peliasu salibandyyn, salibandyvaatteet, salibandy-vaatteet, salibandy vaatteet, sähly, säbä

Salibandyshortsit ja -paidat edustavaan pelaamiseen

Salibandyshortsit kuuluvat oleellisena osana toimivaa ja mukavaa salibandyasua. Tyylikkäät salibandyjoukkueen tai salibandyseuran värejä kunnioittavat salibandyshortsit täydentävät tyylikkään peliasun ulkonäön. Joukkueelle, seuralle tai yritykselle yksilöllisesti suunnitellut ja valmistetut pelipaidat ja pelishortsit tuovat buustia pelaamiseen ja näkyvyyttä pelikentille.

Salibandy on Suomessa erittäin suosittu palloilulaji, joka kasvattaa tasaisesti suosiotaan vuosi vuodelta, eikä vähiten Suomen salibandymaajoukkueen mainion menestyksen myötä. Salibandy on erinomainen harrastusmuoto, jossa pystytään oppimaan tasapainoa, koordinaatiokykyä, mailankäsittelyä ja luonnollisesti joukkuepelaamista. Salibandyn suosiota on kasvattanut myös sen edullisuus, koska tämän palloilulajin aloituskustannukset ovat kaikkien pelaajien ulottuvilla.

Harrastustasolta huipputasolle kehittyminen vaatii pelaajalta kuitenkin perinteisen urheilun tapaan korkeaa sitoutumistasoa ja suuria harjoitusmääriä. Olipa kyseessä sitten harrastejoukkue, firmatiimi, juniorijoukkue tai liigajoukkue, tarvitaan joukkueille edustavia ja yhtenäisiä peliasuja, joita tiimi voi kantaa ylpeänä eri pelitilanteissa niin voittojen kuin tappioidenkin hetkillä.

Salibandyshortsit ja -paidat kestävästä peliasuneuloksesta

Salibandypelaajan peliasu koostuu pelipaidasta, pelishortseista ja pelisukista. Salibandy peliasun tulee kestää kiihkeää peliä, kovaa kulutusta ja toistuvaa pesua. Kun salibandyshortsit ja -paidat suunnitellaan hyvin, valmistetaan kotimaassa laadukkaista kangasmateriaaleista ja painetaan kestävällä sublimaatiopainatuksella, voit olla varma, että peliasu kestää erinomaisesti käyttöä ja edustaa joukkuettasi tyylillä.

HT Sport suunnittelee ja valmistaa peliasut salibandyyn 30 vuoden kokemuksella täysin kotimaassa. Vankan kokemuksemme turvin olemme valinneet salibandyasuihin sopivimmat ja kestävimmät kangasmateriaalit, jotka kestävät kiihkeääkin peliä ja toistuvaa pesemistä.

Salibandy-shortsit valmistetaan laadukkaasta, joustavasta ja kestävästä Airtech Flex -peliasuneuloksesta, joka on sataprosenttista micropolyesteria. Kangasmateriaalin ansiosta salibandy-shortsit omaavat ihanteellisen istuvuuden, hyvän hengittävyyden, erinomaisen kestävyyden ja loistavan kirkkaat värit.

Pelipaidat ja pelishortsit salibandyyn joukkueesi väreissä!

HT Sportilla pelishortsien ja pelipaitojen painatukset toteutetaan kestävällä sublimaatiopainatuksella. Sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että pelishortsit voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä joustavasti asiakkaan toiveiden ja brändivärien mukaisesti. Pelishortsit voidaan valmistaa useilla erilaisilla raidoituksilla ja muilla kuvioilla asiakkaan toiveiden mukaan.

Voimme suunnitella joukkueellesi yksilölliset pelishortsit ja pelipaidat valmiin salibandymallistomme avulla tai täysin kustomoituna omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella. HT Sportilla painatukset paitaan ja shortseihin sisältyvät aina salibandyasun hintoihin.

Uniikit salibandy-vaatteet luotettavasti HT Sportilta!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa salibandyvaatteet junioreille ja aikuisille täysin kotimaisin voimin tuotantotiloissaan Oulussa. Suunnittelemme täysin räätälöidyt pelishortsit ja pelipaidat salibandyyn jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen peliasusta sähköpostiisi. Toimitamme mielellään myös sovituspaitoja ja -shortseja ennen varsinaista tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Salibandy-vaatteet toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina noin 3 viikkoa tilauksesta. Pelikauden aikaiset lisätilaukset onnistuvat myös vaivattomasti.

Olipa kyseessä sitten puulaakiporukka, yrityksen firmatiimi, juniorijoukkue tai liigajoukkue, niin HT Sport toteuttaa joukkueellesi upeat salibandy pelipaidat ja -shortsit, jotka kestävät kovaakin peliä ja tuovat varmaa näkyvyyttä pelikentille!