Salibandy pelipaidat

salibandy pelipaita, salibandy pelipaidat, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy vaatteet, salibandy sukat, salibandy shortsit, salibandy peliasu, salibandy peliasut
treenipaidat, treenipaita, treenivaatteet, tiimipaita, tiimipaidat, tiimiasut, mainospaita, mainospaidat, mainosasu, mainosasut, messupaita, messupaidat, printtipaita, printtipaidat, printti huppari, printti hupparit, printtihuppari, printtihupparit, lämmittelypaita, lämmittelypaidat, joukkuepaidat, seurapaidat, seuravaatteet, yritysvaatteet, yrityspaidat, vaatteet yrityksen logolla, liivi painatuksella, liivit painatuksella, numeroliivi, numeroliivit, mainosliivi, mainosliivit, kilpailuliivit, tapahtumaliivit, kampanjaliivit, joukkueliivit

Salibandy pelipaidat – nosta joukkueesi ilme uudelle tasolle!


Salibandy pelipaidat ovat joukkueen näkyvä käyntikortti niin muille joukkueille, yleisölle kuin yhteistyökumppaneillekin. Laadukkaat ja näyttävät salibandy pelipaidat nostavat joukkuehenkeä, tuovat tunnetta pelaamiseen ja vahvistavat joukkueen ja seuran imagoa.

 

HT Sport suunnittelee ja valmistaa visuaalisesti näyttävät, korkealaatuiset ja kestävät salibandy paidat ja shortsit, joiden painatukset tehdään nykyaikaisella sublimaatiopainatuksella. Upeat salibandy peliasut voidaan suunnitella ja valmistaa täysin räätälöidysti joukkueellesi, jolloin voitte rohkeasti erottua muista ja tuoda esille myös seuran brändiä ja perinteitä.

 

HT Sportin salibandy peliasut koostuvat pelipaidasta ja pelishortseista. Salibandy pelipaidat ja salibandy shortsit voidaan toteuttaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä niin junioreille kuin aikuisillekin. Sublimaatiopainatuksen ansiosta peliasuihin voidaan painaa pysyvästi niin moniväriset logot, mainokset, nimet kuin numerotkin. HT Sportilla nämä kestävät painatukset kuuluvat luonnollisesti peliasujen hintoihin.

Salibandy pelipaidat, jotka kestävät kovaakin peliä ja pesua!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa salibandy pelipaidat ja salibandy shortsit erittäin laadukkaista materiaaleista lähes 30 vuoden kokemuksella! Rautaisen ammattitaitomme turvin olemme valinneet sopivat, vuosien mittaan testatut ja lujimmat kangasmateriaalit, jotka kestävät vauhdikkaan ja kiihkeänkin pelin vaihtuvia tilanteita ja toistuvaa pesua.

 

Salibandy paidat ja shortsit valmistetaan laadukkaasta, kestävästä ja joustavasta Airtech Flex -peliasuneuloksesta, joka on sataprosenttista micropolyesteria. Salibandyyn huolellisesti suunnitellut materiaalit antavat peliasulle mainion istuvuuden, hyvän hengittävyyden, erinomaisen kestävyyden ja ihanteellisen kirkkaat värit.

salibandy pelipaita, salibandy pelipaidat, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy vaatteet, salibandy sukat, salibandy shortsit, salibandy peliasu, salibandy peliasut
salibandy pelipaita, salibandy pelipaidat, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy vaatteet, salibandy sukat, salibandy shortsit, salibandy peliasu, salibandy peliasut

Uniikit salibandy paidat – edusta joukkuettasi tyylillä!

HT Sportilla tyylikkäiden pelipaitojen painatus toteutetaan sublimaatiotekniikalla. Sublimaatiopainatuksessa salibandy peliasun värit, kuviot, logot, mainokset, nimet ja numerot painetaan suoraan kankaaseen ja osaksi tekstiilikuitua. HT Sportin peliasuissa kaikki merkkaukset sisältyvät aina peliasun hintaan ja ne painetaan sublimaatiolla pysyvästi asuihin.

 

Näin peliasun painatukset ovat osa kangasta ja ne eivät voi irrota. Samalla peliasun laatu ja istuvuus paranevat ja pelipaidan painatus venyy aina samalla tavoin kuin itse kangaskin. Sublimaatiopainatuksen ja salibandyyn saumattomasti sopivien materiaalien ansiosta salibandy vaatteet eivät haalistu käytössä, vaan kestävät kovaakin peliä ja pesua.

Upeat salibandy paidat ja salibandy shortsit kotimaisena käsityönä!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa yksilölliset, edustavat ja kestävät salibandy peliasut täysin kotimaassa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Osaavan henkilöstön, ompelijoiden, nykyaikaisten painokoneiden ja parhaiden materiaalien ansiosta voimme valmistaa salibandy peliasut seuroille ja joukkueille ympäri Suomen.

 

Salibandy pelipaidat ja shortsit voidaan suunnitella täysin yksilöllisesti joukkueellesi valmiin peliasumallistomme avulla tai joustavasti omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella. Peliasujen värivaihtoehtoja on lähes rajattomasti ja salibandy paidat voidaan toteuttaa useilla eri kaulusmalleilla.

 

Suunnittelemme asiakkaalle yksilöidyn peliasun monesti jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen peliasusta joukkueen omilla sponsoripainatuksilla sähköpostiisi. Salibandy pelipaidat ja salibandy shortsit toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina noin 3-4 viikon sisällä tilauksesta. Pelikauden aikaiset lisätilaukset onnistuvat myös joustavasti, josta olemme saaneet hyvää palautetta myös asiakkailtamme.

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan joukkueellesi näyttävät pelipaidat, jotka erottuvat edukseen pelikentillä!

salibandy pelipaita, salibandy pelipaidat, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy vaatteet, salibandy sukat, salibandy shortsit, salibandy peliasu, salibandy peliasut
HT Sport pelipaita, HT Sport pelipaidat, HT Sport -pelipaita, HT Sport -pelipaidat

Salibandyasujen referenssit