salibandy peliasut, salibandy peliasu, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy shortsit, salibandy vaatteet, salibandyasu, salibandyasut, salibandy, sähly, säbä, sählypaita, sählyasut, pelipaidat salibandy, pelipaita salibandy, salibandypaidat, sublimaatiopainatus

Salibandy peliasut, jotka tuovat tyyliä ja näkyvyyttä pelikentille!

Salibandy peliasut kuuluvat jokaisen joukkueen, seuran tai firmatiimin perusvarusteisiin. Aikansa eläneet, kulahtaneet tai rikkinäiset salibandy peliasut eivät tuo hyvää mainosta joukkueelle sarjatasosta riippumatta. Hankkimalla uudet, laadukkaat ja näyttävät salibandyasut, voidaan vahvistaa joukkuehenkeä, tuoda tunnetta pelaamiseen ja nostaa joukkueen, seuran tai yrityksen brändi-ilme aivan uudelle tasolle!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa salibandy peliasut alusta loppuun Suomessa ja tuotantotiloissaan Oulussa. Valmistamme peliasut 30 vuoden kokemuksella niin juniorisarjoihin, aikuisten sarjoihin, firmatiimeille, harrastejoukkueille kuin faniporukoillekin. HT Sportin salibandy peliasut koostuvat pelipaidasta ja pelishortseista. Valmistamme upeat ja yhtenäiset peliasut, joiden painatukset tehdään laadukkaalla ja kestävällä sublimaatiopainatuksella.

Salibandy paidat ja -shortsit voidaan suunnitella ja valmistaa täysin räätälöidysti joukkueellesi, seurallesi tai yrityksellesi. Näin voitte antaa logonne loistaa, tuoda värejänne esille ja erottua rohkeasti muista joukkueista! Valmistamme myös kustomoidut numeroliivit, kilpailuliivit ja muut liivit painatuksella erilaisiin kilpailuihin, kampanjoihin ja tapahtumiin.

Salibandy peliasut tehdään materiaaleista, jotka kestävät käyttöä ja katseita!

HT Sport valmistaa salibandy pelipaidat ja salibandy shortsit kaikenikäisille ja -kokoisille pelaajille. Rautaisen kokemuksemme ansiosta olemme valinneet salibandyyn saumattomasti sopivat, vuosien mittaan testatut ja lujimmat kangasmateriaalit, jotka kestävät erinomaisesti kovaakin peliä, kontakteja ja toistuvaa pesua.

Salibandy peliasut valmistetaan korkealuokkaisesta, kestävästä ja joustavasta Airtech Flex -peliasuneuloksesta, joka on sataprosenttista micropolyesteria. Salibandyasut voidaan valmistaa kaikilla eri vakio- ja erikoisväreillä niin junioreille kuin aikuisillekin. Voimme suunnitella joukkueellesi täysin yksilölliset peliasut salibandyyn valmiin salibandymallistomme avulla tai joustavasti kustomoituna omien väri- ja mallitoiveidenne perusteella.

Kustomoidut salibandy paidat ja salibandy shortsit tuovat brändiä esille!

HT Sportilla pelipaitojen painatus toteutetaan sublimaatiopainatuksella. Moderni sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että peliasuihin voidaan painaa laadukkaasti ja pysyvästi pelipuvun värit, kuviot, logot, mainokset, nimet ja numerot.

Painotekniikan ansiosta peliasujen painatukset sulautuvat itse kankaaseen ja osaksi tekstiilikuitua. Näin salibandyasut kestävät kovaakin kulutusta ja jatkuvaa pesua. Samalla päästään eroon myös peliasuun erikseen ommelluista ja epäsiisteistä nimi- ja sponsorilapuista. HT Sportilla peliasujen painatukset sisältyvät aina salibandyasujen hintoihin!

Salibandyasut ja erilaiset liivit painatuksella luotettavasti ammattilaiselta!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa vakuuttavat peliasut salibandyyn joukkueille ja seuroille sekä erilaiset liivit kilpailuihin, tapahtumiin ja kampanjoihin. Tarjoamme asiakkaillemme helpon, nopean ja kilpailukykyisen kokonaisratkaisun avaimet käteen -periaatteella!

Suunnittelemme asiakkaalle kustomoidut salibandy paidat ja salibandy shortsit tarvittaessa jo tarjousvaiheessa ja lähetämme malliehdotuksen peliasusta asiakkaan omilla sponsoripainatuksilla sähköpostiin. Toimitamme mielellään myös näyte- ja sovitusasuja ennen tilausta sovitettavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja! Salibandyasut toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina jopa 3-4 viikon kuluttua tilauksesta!

Valmistamme myös tiimipaidat, printtipaidat ja erilaiset liivit painatuksella niin kilpailuihin, tapahtumiin, kokouksiin kuin fani- ja kannustusjoukoillekin. Laadukkaat numeroliivit ja kilpailuliivit auttavat taatusti erottumaan edukseen muista kilpailijoista.

Näyttävät mainosliivit, tapahtumaliivit ja kampanjaliivit auttavat taas yrityksiä, yhteisöjä tai puolueita tuomaan itseään esille laadukkaiden liivien kautta. Sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että liivien ulkonäkö voidaan suunnitella ja räätälöidä aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.