TILAUSOHJEET

Miten edetä tilausasiassa ?

Valitse ensin tuotesivuiltamme tai pdf esitteistämme sopiva peliasumalli tai ilmoita muu toivomasi asumalli ja arvio tarvittavasta asumäärästä lisätoiveineen sekä pyydä tarjous Tarjouspyyntö-lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse (yksittäisiä asuja emme valmista).

Tarjouksen saatuasi ja tilausasian edetessä teemme vedoskuvat väreineen ja painatuksineen s-postiisi. Mikäli olet uusi asiakas toimitamme tarvittaessa mielellään myös näyte- ja sovitusasut sopivien kokojen testaamiseksi – näyteasujen palautus myös ilman lähetyskuluja.

TILAUS

Tilauksen voi tehdä laji-/asukohtaisella tilauslomakkeella, jonka saat meiltä tarjouksemme yhteydessä tai erikseen pyytämällä.  Ilmoita aina täydelliset toimitus- ja laskutustiedot puhelin-numeroineen.      Tilausminimi n. 15 tuotetta.

Tee Jääkiekko-, Salibandy- ja Jalkapallopeliasujen Tilaus tästä> http://htsport.fi/tilauslomake

Aineisto-ohjeet logoille ja mainoksille

Mainokset ja logot toivomme vektorigrafiikkana, esimerkiksi pdf, corel, ai tai eps muodossa, muutkin painokelpoiset ja tarkat logot käyvät kuten jpg, png, psd ja tiff jne. Mutta ei yritysten sivuilta suoraan kaapattuja ja tallennettuja vain nettisivukäyttöön tarkoitettuja logoja, kuten heikkolaatuisia gif tai jpg logoja tai mac logoaineistoja, jotka eivät sovellu painokäyttöön pc-koneillemme. Logot ja mainokset toimitetaan painopaikkaohjeineen osoitteeseen: