HT Sport valmistaa ja myy laadukkaat pesäpallopaidat ja pesäpalloasut painatuksilla pesisseuroille ja -joukkueille. Katso referenssejämme> tästä

KATSO ESIMERKKI PESISASUMALLEJA JOITA ON KUVATTUNA SIVUN ALAOSASSA – SAATAVISSA ON KAIKKI ERILAISET PERUS- JA ERIKOISVÄRI VAIHTOEHDOT!

KAIKKIA ERI PELIASUMALLEJA SAA PERINTEISENÄ KAIKILLE SOVELTUVANA PELIASUMALLINA SEKÄ MYÖS NAISTEN/TYTTÖJEN OMALLA KAPEAMMALLA LEIKKAUKSELLA JA MUOTOILUNA.

Erilaisia malleja eli painokuvioita on paljon joita kaikkia voidaan valmistaa eri väreillä ja painatuksilla.  Peliasujen lisäksi valmistamme micro-polyester neuloksista treeni- ja lämmittelypaidat seuran väreissä ja painatuksilla jotka sisältyvät asujen hintoihin!

Perinteisen pesispelipuvut valmistetaan vahvemmista pesisneuloksista, tämä peliasu soveltuu kaikille (tytöille, pojille, naisille ja miehille).

Naisille ja tytöille on lisäksi vaihtoehtona juoksuhousu-tyyppiset pesishousut kevyestä joustotrikoosta (elastinen polyester-lycra), tässä peliasussa myös peliliivi ja joustotrikoohousut saatavissa naisten omalla muotoilluilla ja soukemmalla kaavoituksella.

Kaikkiin peliliiveihin ja -housuihin painamme moniväriset logot ja mainokset sublimaatiolla veloituksetta! Katso video>tästä

Peliasujen mallikuviot ja värit voidaan valita myös muiden lajien paidoista tai omien toiveiden mukaan.

Myynti puh. 0400-850810 tai 040-7566351 palvelee myös suunnitteluasioissa.  Ota yhteyttä tästä!