Jääkiekkopeliasut painatuksineen!

JÄÄKIEKKOASUT HT Sport

Katso: Video

ht-logo-energia-areena 

 

Jääkiekkoasujen peliasu malleissa on korkealaatuiset sublimaatiopainetut moniväriset Pro-pelipaidat ja pelisukat, kevyet 1-väri treeni- ja lämmittelypaidat, luistelukoulupaidat ja mm. mini- ja fanipaidat.  Katso referenssejämme tästä.

Asiakasjoukkueita ja -seuroja meillä on paljon Ivalosta – Helsinkiin & Ilomantsista Vaasaan – läpi Suomen!

Peliasut toimitetaan erittäin kilpailukykyisellä hinta-laatusuhteella, painatuksineen käyttövalmiina! Toimitusajat jopa vain n. 3-4 vkoa tilauksesta. Kysy tarjous > tästä!

Hintoihin sisältyy mallisuunnittelu, asiakkaan omat värit ja painokuviot, numeroinnit, logo- ja mainospainatukset (monivärimainokset ja -logot painamme veloituksetta!). Muut toiveet ja lisäykset kuten nimet ja erikois-kaulusmallit onnistuu myös. Vedoskuvien teot ja muut suositukset.

Kaikkien mallistomme  mallikuvioiden värit ja yksityiskohdat voidaan muuttaa ja customoida asiakkaan toiveiden mukaisiksi.

Suunnittelupalvelumme auttaa myös kokonaan oman mallin suunnittelussa ja toteuttamisessa, kerrot meille vain haluamasi paitamallin tai muun oman ideasi väreineen niin saat tarjouksen ja malliehdotuksen s-postiisi.

 Huom! Meiltä myös lisätoimitukset ja -pienerät myös kauden aikana, kaikki mallit ja asiakas-aineistot säilytetään jatko-tilaustarpeita varten !

Materiaaleina laadukkaat monien vuosien ajan testatut ja kestävät 100 % polyester jääkiekkoneulokset.

Kysy nyt tarjous seurasi tai joukkueesi Jääkiekko peliasuista ja –sukista, meiltä myös fani- ja minipaidat. 

Toimitamme mielellään näyte- ja sovitusasuja kokeiltavaksi (ilman lähetyskuluja – myös näyteasujen palautus veloituksetta).

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!  Isommista tilausmääristä erillinen seura-kohtainen tarjous.

Katso tästä> referenssejämme.

Tee tilaus tästä> http://htsport.fi/tilauslomake (tilausminimi 15-20 tuotetta).

HT Sport Oy p. 0400-850810 tai 040-7566351, s-posti:

– Nopeaa ja luotettavaa palvelua jääkiekkoseuroille ja- joukkueille jo yli 25 vuoden ajan –

avainlippu-1