Salibandy peliasut 2021-22, kysy tarjous!

HT Sport Peliasut 2021-22

Salibandy- ja Jalkapallo pelipaidat ja –shortsit valmistamme joukkueen / seuran väreillä ja toiveilla, painatukset korkealaatuisella sublimaatiotekniikalla, painatukset sisältyy pelipuvun hintaan!

Peliasuneuloksena laadukas ja hyvää asiakaspalautetta saanut Air-Tech Flex 100 % joustopolyester. Pelipaidat lyhyt- tai pitkähihaisina, saatavilla myös pelishortsit.

Peliasumallistossamme on monia erillaisia mallejamme/painokuvioita joita saa kaikilla eri väreillä, myös asiakaskohtaiset mallit mahdollisia, meiltä myös suunnittelupalvelua.

Naisilla ja tytöille myös vaihtoehtoinen oma peliasu malli ja kaavoitus jossa enemmän kehoa myötäilevä pelipaita ja lycraneulos trikoo-shortsi.

Kysy myös pitkähihaisista treeni- ja lämmittelylypaidoista.

Peliasujen tarjoushinnat sisältävät moniväriset numero- ja logo-/mainospainatukset tarjouksen mukaan (ilman eri veloitusta). Isommista tilausmääristä erillinen seurakohtainen tarjous !

Pyydä joukkueellesi tai seurallesi edullinen tarjous painatuksineen.  Suunnittelupalvelua asuista s-postiin, toimitamme mielellään myös näyte- ja sovitusasuja.

Ota yhteys ja kysy tarjous !

HT Sport myynti p. 0400-850810 tai p. 040-7566351