pelipaita painatus, pelipaidan painatus, pelipaitojen painatus, pelipaita omalla painatuksella, painatus paitaan, painatus pelipaitaan, paitapaino, pelipaidan painatus oulu, paitapaino oulu, painatukset oulu, paita painatus oulu, paidan painatus oulu, painotalo oulu, jääkiekkopelipaita omalla painatuksella, jääkiekko pelipaidat painatuksella, jääkiekkopaidat painatuksella, jalkapallopaidat painatuksella, pelipaidat joukkueelle, peliasut joukkueelle, joukkueliivit, joukkueasut, seura-asut, seuratekstiilit, printtipaidat omalla tekstillä, huppari omalla logolla, liivit painatuksella

Pelipaidat painatuksella paikallisin voimin!

Pelipaidat painatuksella eri lajien joukkueille ja seuroille paikalliselta asiantuntijalta! Tyylikkäät urheiluseuran värien mukaiset pelipaidat ja peliasut ovat jokaiselle joukkueelle olennaisen tärkeitä elementtejä, joiden avulla saadaan näkyvyyttä seuralle ja erotutaan muista joukkueista. Laadukkaista kankaista ja modernilla sublimaatiopainatuksella toteutetut pelipaidat painatuksella ovat mukavia käyttää, näyttävät hyviltä ja kestävät tiukempiakin pelitilanteita erinomaisesti.

Tarvitseeko joukkueesi tai seurasi uudet pesäpallopaidat tai jalkapallopaidat painatuksella? Vai tarvitseeko firmatiimisi yrityksen brändivärien mukaiset jääkiekko pelipaidat painatuksella? Me HT Sportilla valmistamme 30 vuoden vankalla kokemuksella uniikit pelipaidat joukkueille, seuroille, firmoille ja kaveriporukoille ympäri Suomen!

Pelipaidat painatuksella 30 vuoden kokemuksella!

HT Sport on oululainen perheyritys, jonka tarina lähtee liikkeelle Haapajärveltä vuonna 1993. Tuolloin nähtiin markkinoilla olevan tarvetta valmistaa etenkin pesäpallo- ja jääkiekkojoukkueiden ja -seurojen yksilöllisiä peliasuja. Yrityksen perustamiseen vaikutti hyvin paljon myös se, että yrittäjillä oli aiempaa kokemusta vaatetusalalta ja vaatetuotannosta. HT Sport on toiminut nykyisessä toimipaikassaan Oulun Ruskossa vuodesta 2010.

Kuluneiden vuosien myötä HT Sportin toimenkuva ja tuotevalikoima ovat laajentuneet. Nykypäivänä HT Sport suunnittelee ja valmistaa täysin omavalmisteiset pelipaidat painatuksella eri lajeihin, kuten jääkiekkoon, jalkapalloon, pesäpalloon ja salibandyyn. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat myös erilaiset seuratekstiilit, joukkueasut, tiimipaidat, treenipaidat, printtipaidat ja joukkueliivit painatuksella.

Pelipaitojen painatus kestävästi ja näyttävästi!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa peliasut alusta loppuun kotimaassa. Peliasujen valmistuksessa käytettävät kankaat leikataan suoraan kangaspakoilta. Peli- ja urheiluasuissa sekä tiimi- että treenipaidoissa käytämme vuosia testattuja ja tarkoin valittuja kangasmateriaaleja. Pelipaitojen painatus hoidetaan omilla huippuluokan sublimaatio -painokoneilla yrityksen toimitiloissa Oulussa.

Sublimaatiopainatus mahdollistaa täysin yksilöidyt peli- ja joukkueasut seuran brändivärien mukaisesti. Sublimaatio paitapaino varmistaa erittäin kestävän ja näyttävän ulkoasun pelivaatteille, jolloin kaikki merkkaukset, mainokset ja logopainatukset painetaan pysyvästi asuihin. HT Sportilla painatukset paitaan tai peliasuun sisältyvät aina pelivaatteen hintaan.

Kun pelipaitojen painatus on tehty, puolivalmiit peliasut toimitetaan ommeltavaksi ompelijoillemme. Kokeneet ja ammattitaitoiset lähialueiden yhteistyöompelijat ompelevat pelipaidat ja pelihousut työtiloissaan valmiiksi. Tämän jälkeen valmiit peliasut toimitetaan meille tarkistettavaksi, pakattavaksi ja lähetettäväksi asiakkaillemme.

Pelipaidan painatus Oulu – laadukkaana kokonaispalveluna!

HT Sport valmistaa korkealuokkaiset pesäpallopaidat, salibandypaidat, jalkapallopaidat tai jääkiekkopaidat painatuksella joukkueille, seuroille tai vaikka faniporukoille niin Pohjois-Suomeen kuin yhtä lailla muuallekin Suomeen! Olemme kokenut ja luotettava pelivaatteiden ja urheiluasujen painotalo Oulussa.

Valmistamme laadukkaat ja yksilölliset pelipaidat joukkueellesi pelasipa joukkueesi sitten kilpasarjassa, firmavuorolla tai puulaakissa. Tavoitteenamme on tarjota joukkueille, seuroille tai yrityksille mahdollisimman helppo ja kilpailukykyinen kokonaisratkaisu!

Toimintatapamme on hioutunut 30 vuoden aikana erittäin toimivaksi, jolloin voimme varmistaa asiakkaillemme varmat toimitukset ja laadukkaat peliasut edullisesti, nopeasti ja luotettavasti. Meiltä onnistuvat myös pelikauden aikaiset lisätilaukset vaivattomasti.

Ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä joukkueellesi kotimaiset peliasut, jotka kestävät kovaakin peliä ja kääntävät katseita!