tiimipaidat, tiimipaita, tiimiasu, tiimiasut, mainospaita, mainospaidat, mainosasu, mainosasut, messupaita, messupaidat, joukkuepaidat, yritysvaatteet, yrityspaita, yrityspaidat, fanipaidat, vaatteet logolla, seurapaidat, bitfactor

Tiimipaidat luovat tiimihenkeä ja nostavat yritystäsi esille!

Tiimipaidat ovat tehokas tapa vahvistaa yrityksesi tunnettuutta ja tuoda brändiäsi esille. Laadukkaista materiaaleista yksilöllisesti valmistetut tiimipaidat voimistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luovat vahvaa tiimihenkeä. Kevyen, joustavan ja hengittävän kangasmateriaalin ansiosta tiimipaidat toimivat kätevästi niin pelipaitoina kuin edustavina asuina erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Sublimaatiopainatus takaa sen, että yrityksesi brändivärit nousevat kirkkaasti esille!

Tiimipaidat toimivat mainiosti pelipaitoina firmatiimeissä

Tiimipaidat valmistetaan kevyestä, joustavasta, hengittävästä ja nopeasti kuivuvasta neulosmateriaalista, joka on sataprosenttista micropolyesteria. HT Sportin valmistamissa peli- ja urheiluasuissa sekä tiimi- ja treenipaidoissa käytetään vuosia testattuja ja tarkoin valittuja kangasmateriaaleja. Laadukas kangasmateriaali takaa mainion istuvuuden, hyvän hengittävyyden ja erinomaisen kestävyyden.

Näin tiimipaidasta muotoutuu vaivattomasti laadukas pelipaita eri lajeihin edustamaan yritystäsi tyylikkäästi. Tiimipaidat voidaan valita lyhyt- tai pitkähihaisina malleina, jolloin niistä muodostuu mainio salibandypaita, jalkapallopaita tai pelipaita jääkiekkoon.

Yhtenäiset tiimiasut tuovat näkyvyyttä ja nostavat yhteishenkeä

Korkealuokkainen ja yhtenäinen tiimiasu on tärkeä varuste kaikille pelaajille olipa kyseessä sitten viikottainen firmavuoro tai yritysten välinen peliturnaus. Laadukas tiimiasu kestää mainiosti pelin tiimellyksessä ja usein toistuvaa pesemistä.

Firmatiimin kannustusjoukot tarvitsevat myös yhtenäiset fanipaidat. Tiimipaidat soveltuvat myös tähän tarkoitukseen mainiosti. Yhtenäiset yrityksen brändivärien mukaiset fanipaidat tuovat näkyvyyttä katsomoon ja nostavat yhteishenkeä uudelle tasolle.

Tiimipaidat erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin

Korkealuokkaiset yrityksen tai yhteisön perinteitä ja brändivärejä kunnioittavat tiimiasut kasvattavat merkittävästi yrityksen tunnettuutta, nostavat brändiä esille ja auttavat erottumaan muista. Yhtenäiset yrityspaidat kasvattavat yrityksen yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vahvistavat tiimihenkeä.

HT Sport valmistaa 30 vuoden kokemuksella laadukkaat yritysvaatteet niin firmatiimillesi, yrityksesi virkistyspäiville kuin erilaisiin tapahtumiin ja kampanjoihin. Laadukkaat vaatteet yrityksen logolla ja värimaailmalla toimivat myös mainiona lahjana yrityksen henkilökunnalle varsinkin aktiivisemmissa porukoissa.

Tiimipaita voi olla lyhyt- tai pitkähihainen pelipaita urheilullisiin tarkoituksiin tai tyylikäs printtipaita tai printtihuppari vapaa-ajan tyyppisiin tarpeisiin ja tapahtumiin. Printtipaita tai -huppari valmistetaan sataprosenttisesta micropolyesterista, jonka ansiosta se on kevyt ja miellyttävä pitää päällä. Hyvän hengittävyyden ansiosta printti-huppari ei hiosta pidemmissäkään tilaisuuksissa.

Sublimaatiopainatus tuo yrityksesi brändiviestin kirkkaasti esille!

Olipa kyseessä sitten tiimipaita, printti-huppari, mainospaita tai pelipaita painatuksella niin HT Sportilla urheilu- tai vapaa-ajan asut voidaan suunnitella ja kustomoida täysin yrityksen, yhteisön tai urheiluseuran toivomusten mukaisesti. Tiimipaidat voidaan valmistaa kaikilla vakio- ja erikoisväreillä niin junioreille kuin aikuisillekin.

Korkealaatuinen sublimaatiopainatus tuo rajattomasti mahdollisuuksia toteuttaa erilaiset vaatteet yrityksen logolla, brändiväreillä, kuvioilla ja painatuksilla. Sublimaatiotekniikalla kaikki värit painatukset ja logot painetaan pysyvästi asuihin, jolloin ne erottuvat edukseen, kestävät erinomaisesti käyttöä ja toistuvaa pesua. Kestävät painatukset kuuluvat luonnollisesti aina tiimiasujen hintoihin.

HT Sport suunnittelee ja valmistaa täysin räätälöidyt eri lajien pelipaidat, tiimipaidat, treenipaidat ja printtipaidat jo tarjousvaiheessa ja saat malliehdotuksen asusta asiakkaan omilla väreillä, logoilla ja painatuksilla sähköpostiisi. Toimitamme mielellään myös näyte- ja sovitusasuja kokeiltavaksi ennen tilausta täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja. Valmiit tiimipaidat, pelipaidat tai vapaa-ajan asut toimitetaan täysin painettuna ja käyttövalmiina 3-4 viikon kuluttua tilauksesta!