Yritys

HT Sport Oy  est. -1993

Avaa yritysvideo> tästä.

Yrityksemme on Oulussa toimiva 1993 perustettu laadukkaiden peli- ja urheiluasujen valmistukseen ja painatuksiin erikoistunut vaateyritys.  Peliasuja logo- ja mainospainatuksineen toimitamme vuosittain tuhansia eri lajeihin Ivalosta-Helsinkiin & Vaasasta-Ilomantsiin – läpi Suomen.

Huippu nykyaikaiset ja nopeat digitaaliset painokoneet, osaava henkilöstö, kokeneet ja osaavat  kotimaiset ompelijat sekä markkinoiden parhaimmat urheilu neulosmateriaalit mahdollistavat korkealaatuiset tuotteet sekä nopeat ja varmat toimitukset ympäri Suomen. Toimintamallimme mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen hinta-laatu-palvelu suhteen asiakkaille.

Yrityksellämme on oma tuotanto ja nykyaikainen konekanta sekä valoisat toimitilat Oulun Ruskossa n. 5km keskustasta.

Palvelu – laatu – toimitusvarmuus – nopeus ovat tärkeimmät toiminnalliset tavoitteemme (useat aiemmin ulkomailta tilanneet seurat, joukkueet ja muut asiakastahot ovat siirtyneet asiakkaiksemme ”palvelu & edullisuus ratkaisee”).

Asujen ja tuotteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu täysin Suomessa mikä takaa nopeat ja luotettavat asiakastoimitukset, lisätoimitukset onnistuu joustavasti kauden aikana ja samoja asuja voi tilata jatkossakin.  Näitä asioita ja palveluita asiakkaamme ovat arvostaneet paljon vuosien ajan.

Vuosittain uusiutuvien asumallistojen lisäksi olemme erikoistuneet asiakkaiden omien asutoiveiden ja malli-ideoiden toteutuksiin. Asujen erikois-neulosmateriaalit ovat kehitetty jokaiseen lajiin erikseen ja vain parhaat materiaalit on otettu käyttöön. Tuotteiden muotoilua ja kaavoitusta kehitetään tarpeen mukaan yhteistyössä myös asiakkaiden kanssa.

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle painatuksineen käyttövalmiina.

Asiakkainamme ovat mm. joukkueet, seurat, harraste- ja kaveriporukat, yritykset, henkilökunnat ja muut tiimit & ryhmät.  Asuja toimitetaan ympäri Suomen ja jonkin verran myös vientiin. Tavoitteenamme on pyrkiä aina pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen ja -yhteistyöhön.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous sekä ohjeet/vinkit miten asuhankkeessa voidaan edetä nopeasti ja joustavasti !

Postiosoite: HT Sport Oy  Voimatie 5   FI-90620 Oulu

Puhelin: 0400 850 810, 040-7566351

Sähköposti:

avainlippu-1

Laskutustiedot:

y-tunnus 0930404-3
HT Sport Oy

1. Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003709304043
Välittäjän tunnus: 003708599126
Operaattori: Liaison Technologies Oy

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot:
c/o Tilitieto Oy Ylivieska
84101 YLIVIESKA

HT Sport Oy
PL 113
Laskut tulee lähettää sähköpostin liitetiedostona PDF-muodossa osoitteeseen:

Mikäli lasku sisältää liitesivuja, näiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.

3. Paperilaskujen skannauspalvelu

Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:
c/o Tilitieto Oy Ylivieska
84101 YLIVIESKA
HT Sport Oy
PL 113