Yritys

HT Sport Oy  est. -1993

Avaa yritysvideo> tästä.

Yrityksemme on Oulussa toimiva 1993 perustettu laadukkaiden peli- ja urheiluasujen valmistukseen ja painatuksiin erikoistunut vaateyritys.  Peliasuja logo- ja mainospainatuksineen toimitamme vuosittain tuhansia eri lajeihin Ivalosta-Helsinkiin & Vaasasta-Ilomantsiin – läpi Suomen.

Huippu nykyaikaiset ja nopeat digitaaliset painokoneet, osaava henkilöstö, kokeneet ja osaavat  kotimaiset ompelijat sekä markkinoiden parhaimmat urheilu neulosmateriaalit mahdollistavat korkealaatuiset tuotteet sekä nopeat ja varmat toimitukset ympäri Suomen. Toimintamallimme mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen hinta-laatu-palvelu suhteen asiakkaille.

Yrityksellämme on oma tuotanto ja nykyaikainen konekanta sekä valoisat toimitilat Oulun Ruskossa n. 5 km keskustasta.

Palvelu – laatu – toimitusvarmuus – nopeus ovat tärkeimmät toiminnalliset tavoitteemme (useat aiemmin ulkomailta tilanneet seurat, joukkueet ja muut asiakastahot ovat siirtyneet asiakkaiksemme ”palvelu & edullisuus ratkaisee”).

Asujen ja tuotteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu täysin Suomessa mikä takaa nopeat ja luotettavat asiakastoimitukset, lisätoimitukset onnistuu joustavasti kauden aikana ja samoja asuja voi tilata jatkossakin.  Näitä asioita ja palveluita asiakkaamme ovat arvostaneet paljon vuosien ajan.

Vuosittain uusiutuvien asumallistojen lisäksi olemme erikoistuneet asiakkaiden omien asutoiveiden ja malli-ideoiden toteutuksiin. Asujen erikois-neulosmateriaalit ovat kehitetty jokaiseen lajiin erikseen ja vain parhaat materiaalit on otettu käyttöön. Tuotteiden muotoilua ja kaavoitusta kehitetään tarpeen mukaan yhteistyössä myös asiakkaiden kanssa.

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle painatuksineen käyttövalmiina.

Asiakkainamme ovat mm. joukkueet, seurat, harraste- ja kaveriporukat, yritykset, henkilökunnat ja muut tiimit & ryhmät.  Asuja toimitetaan ympäri Suomen ja jonkin verran myös vientiin. Tavoitteenamme on pyrkiä aina pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen ja -yhteistyöhön.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous sekä ohjeet/vinkit miten asuhankkeessa voidaan edetä nopeasti ja joustavasti !

Postiosoite: HT Sport Oy  Voimatie 5   FI-90620 Oulu

Puhelin: 0400 850 810, 040-7566351

Sähköposti:

avainlippu-1

Laskutustiedot:

Y-tunnus 0930404-3
HT Sport Oy, Voimatie 5, FI-90620 Oulu

LASKUTUSOSOITE 01.01.2021 ALKAEN

Olemme ottaneet käyttöön Netvisor-ohjelmiston ja meillä on mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja. Uudet laskutus-yhteystiedot ovat voimassa 01.01.2021 alkaen.

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori Verkkolaskuosoite OVT-tunnus
Maventa (003721291126) 003709304043 003709304043

Voit toimittaa laskun myös sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen:

Sähköposti skannauksen osoite:

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja tai sähköpostilaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut postin kirjeessä ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

HT Sport Oy

09304043

PL 100

80020 Kollektor Scan

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.