Yritysesittely

HT Sportin arvot pohjautuvat laadukkaaseen kotimaiseen työhön

HT Sport on oululainen perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaiden peli- ja urheiluasujen suunnitteluun ja valmistukseen. Valmistamme hienot, yksilölliset ja kestävät peliasut painatuksineen niin jääkiekkoon, pesäpalloon, salibandyyn kuin jalkapalloonkin. Eri lajien peliasuja toimitamme vuosittain tuhansia ympäri Suomen.

 

HT Sport valmistaa myös näyttävät treenipaidat, tiimipaidat, printtipaidat ja erilaiset liivit painatuksella täysin asiakkaan toivoman ulkoasun ja värimaailman mukaisesti. HT Sportin toimitilat sijaitsevat Oulun Ruskossa lähellä Oulun keskustaa. Yrityksen oma tuotanto, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö ja nykyaikainen painokonelaitteisto takaavat nopeat ja varmat toimitukset kaikkialle Suomeen.

HT Sport – laadukkaita peliasuja lähes 30 vuoden kokemuksella!

HT Sport on perustettu vuonna 1993 Haapajärvellä, jolloin nähtiin markkinoilla olevan tarvetta valmistaa lähinnä pesäpallo- ja jääkiekkoseurojen ja -joukkueiden peliasuja. Yrityksen perustamiseen vaikutti vahvasti myös se, että yrittäjillä oli aiempaa kokemusta vaatetusalalta ja -tuotannosta. Nykyisessä toimipaikassaan Oulussa HT Sport on toiminut vuodesta 2010.

 

HT Sportin toimenkuva ja tuotevalikoima ovat laajentuneet kuluneiden vuosien myötä. Nykypäivänä HT Sport valmistaa ja myy täysin omavalmisteisia, yksilöllisiä ja laadukkaita peli- ja urheiluasuja painatuksineen eri lajeihin, kuten pesäpalloon, jääkiekkoon, salibandyyn ja jalkapalloon. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat myös uniikit treenipaidat, tiimipaidat, printtipaidat ja erilaiset liivit painatuksella.

 

Yrityksen pääasiallisia asiakasryhmiä ovat urheiluseurat ja -joukkueet, yritykset, yhdistykset, harraste- ja kaveriporukat, laitokset ja muut ryhmät.

jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiekon pelipaita, jääkiekon pelipaidat, jääkiekkopaita, jääkiekkopaidat, jääkiekko paita, jääkiekko paidat, pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat
salibandy pelipaita, salibandy pelipaidat, salibandy paita, salibandy paidat, salibandy vaatteet, salibandy sukat, salibandy shortsit, salibandy peliasu, salibandy peliasut

Luotettavaa kokonaispalvelua kilpailukykyiseen hintaan!

Peli- ja urheiluasuihin sekä tiimi- ja yrityspaitoihin olemme valinneet sopivat, huolellisesti testatut ja lujimmat kangasmateriaalit. Korkealuokkainen ja kestävä nykyaikainen sublimaatio-painotekniikka viimeistelee asujen upean ja laadukkaan ulkoasun. HT Sportin valmistamissa asuissa kaikki merkkaukset, mainokset ja logopainatukset sisältyvät aina asujen hintoihin ja ne painetaan sublimaatiopainatuksella pysyvästi asuihin.

 

HT Sport tarjoaa asiakkailleen vaivattoman kokonaispalvelun avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelemme asiakkaalle räätälöidyt asut monesti jo tarjousvaiheessa ja lähetämme malliehdotuksen asusta asiakkaan omilla sponsoripainatuksilla sähköpostiin. Toimitamme mielellään myös näyte- ja sovitusasuja ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja!

 

HT Sportilla asujen ja tuotteiden valmistus tapahtuu täysin kotimaassa, jolloin pystymme varmistamaan tuotteiden korkean laadun ja nopeat sekä varmat toimitukset ympäri Suomen. Pelikauden aikaiset lisätoimitukset onnistuvat myös joustavasti.

 

Erotumme monista kotimaisista ja ulkomaisista kilpailijoista juuri nopean, joustavan, toimitusvarman ja luotettavan kokonaispalvelun ansiosta. Toimintamallimme mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen hinta-laatusuhteen asiakkaillemme.

Asiakaslähtöisyys toiminnan perustana

Perheyrityksenä HT Sport haluaa toimia aina asiakaslähtoisesti, jolloin voimme joustavasti toteuttaa asiakkaiden yksilölliset toiveet ja tarpeet. Teemme työtämme korkealla ammattiylpeydellä ja pyrimme näin luotettaviin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

 

Useat aiemmin ulkomailta tilanneet joukkueet, seurat tai muut asiakasryhmät ovat siirtyneet asiakkaiksemme laadukkaan ja luotettavan kokonaispalvelumme ansiosta. Positiivinen palaute ruokkii työtämme ja tarjoaa mahdollisuuden palvella asiakkaita entistäkin paremmin.

jääkiekko pelipaita, jääkiekko pelipaidat, jääkiekon pelipaita, jääkiekon pelipaidat, jääkiekkopaita, jääkiekkopaidat, jääkiekko paita, jääkiekko paidat, pelipaita jääkiekko, pelipaidat jääkiekko, jääkiekkosukat, jääkiekko sukat