pesäpallopaidat, pesäpallopaita, pesäpallo paidat, pesäpallo paita, pesäpallo aluspaita, pesäpallo housut, pesäpallohousut, pesäpallo jokeripaita, jokeripaita, jokeriliivi, peliliivi, peliliivit, pelipaita, pelipaita pesäpallo, pelipuku, pelihousut, hyvinkään tahko, hyvinkään tahko pelipaita

Pesäpallopaidat ja muut pesäpalloasut kotimaisena käsityönä!

Pesäpallopaidat ovat jokaisen joukkueen näkyvä käyntikortti muille joukkueille, yleisölle ja sponsoreille. Tyylikkäät ja hyvin istuvat pesäpallopaidat auttavat joukkuetta suoriutumaan paremmin pesiskentillä ja jäämään varmuudella vastustajien ja yleisön mieleen. Hyvin suunniteltu ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu pesäpallopaita tuo seuran värejä, perinteitä ja brändiä paremmin esille.

HT Sport valmistaa 30 vuoden vankalla kokemuksella pesäpalloasut joukkueille ja seuroille sarjatasosta riippumatta. Olipa kyseessä sitten juniorisarja, aikuisten sarja, harrastejoukkue tai firmatiimi, valmistamme laadukkaat pesäpallopaidat ja -housut luotettavasti kotimaisena käsityönä.

HT Sportin pesäpalloasuihin kuuluvat pesäpallopaita, pesäpallohousut, pesäpallo aluspaita ja jokeripaita. Sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että pesäpallo peliasut voidaan suunnitella ja valmistaa täysin yksilöidysti joukkueen, seuran tai yrityksen värimaailman mukaisesti.

Näyttävät pesäpallopaidat ja pesäpallohousut brändivärien mukaisesti

HT Sportilla pesäpalloasujen suunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan yhteydenotosta. Ensin teemme peliasuista tarjouksen, lähetämme valmiin peliasumallistomme kuvaston asiakkaalle tai etenemme joustavasti asiakkaan omien väri- ja mallitoiveiden perusteella.

Asiakkaan toiveet ja tarpeet käydään aluksi huolellisesti läpi. Suunnittelemme asiakkaalle räätälöidyt pesäpalloasut ja lähetämme malliehdotuksen asusta asiakkaan omilla väreillä ja sponsoripainatuksilla sähköpostiin.

Toimitamme näyte- ja sovitusasuja asiakkaille täysin veloituksetta!

Tavallisesti asiakkailla on useita eri yhteistyökumppaneita eli sponsoreita, joiden logot sijoittelemme valitun peliasun vedoskuvaan. Tämän jälkeen asiakkaalla on vielä mahdollisuus pyytää tarvittavia muutoksia esimerkiksi logojen ja mainosten sijoitteluun liittyen.

Toimitamme asiakkaalle mielellään myös näyte- ja sovitusasuja ennen tilausta kokeiltavaksi täysin ilman lähetys- ja palautuskuluja. Näin asiakas voi nähdä ja todeta peliasujen materiaali- ja painatuslaadut sekä käytännössä kokeilla tilaukseensa sopivat asukoot. Varsinainen peliasujen valmistus aloitetaan, kun asiakas hyväksyy lopulliset mallikuvat ja tekee tilauksen.

Pesäpalloasut valmistetaan alusta loppuun kotimaisin voimin!

HT Sport suunnittelee ja valmistaa pesäpalloasut alusta loppuun kotimaassa. Peliasuihin käytettävät kankaat leikataan kangaspakoilta. Pelipaitojen painatukset tehdään nykyaikaisella sublimaatiopainatuksella yrityksen omissa tiloissa Oulussa kokeneen ja osaavan henkilöstön toimesta. Tämän jälkeen puolivalmiit peliasut toimitetaan ommeltavaksi ompelijoillemme.

Kokeneet ja luotettavat lähialueiden yhteistyöompelijat valmistavat pelipaidat ja pelihousut työtiloissaan valmiiksi. Tämän jälkeen valmiit pesäpalloasut toimitetaan meille tarkistettavaksi, pakattavaksi ja lähetettäväksi asiakkaille. Asiakkaiden peliasumallit, logot ja painopohjat säilytetään jatkotarpeita varten, jolloin pelikauden aikaiset lisätilaukset onnistuvat myös helposti ja nopeasti.

Pesäpallopaidat ja -housut, jotka tuovat näkyvyyttä pesiskentille!

HT Sportilla pelipaidat ja pelihousut valmistetaan korkealuokkaisista, kestävistä ja vuosien mittaan testatuista kangasmateriaaleista. Näin pesäpalloasut ovat mukavia käyttää ja kestävät erinomaisesti pesäpallolle ominaisia piirteitä, kuten syöksyjen kovaa kuormitusta. Sublimaatiopainatus takaa sen, että peliasut erottuvat tyylikkäästi joukosta ja sponsoreiden mainokset nousevat myös näyttävästi esille.

Pesäpallo peliasut muotoillaan nykyään kehoa myötäileviksi varsinkin naisjoukkueiden osalta. Näin peliasuihin saadaan mahdollisimman hyvä ja sopiva istuvuus kyseiseen lajiin. Kevyt, rento ja joustava peliasu mahdollistaa miellyttävän pelituntuman ja erinomaisen käyttäjäkokemuksen eri pelitilanteissa.

Pesäpalloasut voidaan varustaa myös lisävahvikkeilla, kuten syöksysuojilla suojaamaan pelaajien käsiä ja polvia, sekä samalla vahvistamaan peliasujen yleistä kestoa esimerkiksi eniten syöksyvillä pelaajilla.

HT Sportin tavoitteena on tarjota joukkueille ja seuroille mahdollisimman helppo kokonaisratkaisu! 30-vuoden aikana hioutuneen toimintatapamme ansiosta voimme varmistaa asiakkaillemme varmat toimitukset ja laadukkaat peliasut edullisesti, nopeasti ja luotettavasti. Pesäpallo peliasut toimitetaan painettuna ja täysin käyttövalmiina jopa 2-4 viikon kuluttua tilauksesta!